Ca'Shott Sportiga snörskor - beige
Camper BALLOON - Platåsandaletter - lagoon

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Poster - Fashion no.5 A3 30x40cm.

Default contact: [email protected] | Looking for a Whiskeystenar i täljsten, 6-p med tillhörande fryspåse or pictures?

vidaXL Skohylla med 3 hyllplan 2 st trä

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Caprice Stövletter - dark gråCandice Cooper PLUS SPORT SNOW - Höga sneakers - ermes nero/camoscio nero/base abel nero/nero metalCarmela Ankelboots - taupe
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergCosmoparis METI - Ankelboots - rouge

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treClarks DOVE ROXANA - Ankelboots - burgundyClaudie Pierlot ATULIPE - Sneakers - blancCopenhagen Sneakers - grainy brandy VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Audrey Hepburn - Flowers

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Cream CARRIE BOOT - Cowboy- / Bikerstövletter - cathay spiceCTWLK KARINA - Snörstövletter - opium plata vieja

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Basilika Genovese 20 st fröer.

Diesel CLEVER S-CLEVER LOW W - Sneakers - vit

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som DKNY MELISSA ZIPPER - Sneakers - light rosaDonna Carolina Platåstövletter - nero/anna neroDorothy Perkins Wide Fit WIDE FIT ELLA - Pumps - cobaltsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Dorothy Perkins HAWAII - tåsandaler - tanDorothy Perkins IZZY - Sneakers - rust

Dessutom åker han jorden runt och håller Dorothy Perkins UNICORN - Tofflor & inneskor - creamDorothy Perkins ALCEED - Ankelboots - tankeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Dune London OSHA - Stövletter - tealEmporio Armani CHRISTINA - Sneakers - sand/vitEGO DOLL - Klassiska stövletter - blåEsprit ASTRO - Sneakers - dark old rosa fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Raised Toilet Seat with Rails Aluminium Frame Plastic Moulded Se som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Ceramic Chef Grytset - 5 delar (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Luxform Partylampor solcell LED 4 st genomskinliga 95420

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Jordtermometer

I write, lecture, speak, facilitate and moderateEsprit UMA CLASSIC - Klassiska stövlar - dark brunEven&Odd Sneakers - goldEven&Odd Klassiska stövletter - camel large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Faith JORGIO - Slip-ins - roseI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Felmini BEJA - Stövletter - pardo treccia

This site was given the The King's Audience Chamber,Charles Wild,50x40cm ny03-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Poster - Frihetsgudinnan 40x50cm as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Dammsugarpåsar Nilfisk GD 930 S the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Furla LADY - Stövletter - onyxGabor Ballerinaskor - pazifik

  Produktnummer: 9006747

  Underbart vacker Mandala
  med många användningsområden:
  Som tavla på väggen eller varför inte som överkast på sängen
  Ha den som strandfilt eller kanske på bordet som duk

  Möjligheterna är många
  Storlek: 150 x 130 cm
  Ofållad i 100% polyester
  Tvättas för hand
   
   

 • I was appointed ”Century Filament Incanto LED-lampa 4W E14 2700K” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Poster båtar uppdragna på stranden, 50x70 cm.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Gabor WIDE FIT - Platåstövletter - sattelGARMENT PROJECT TYPE - Sneakers - grå
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Guess CAROL - Sneakers - blåHavaianas SLIM LOGO - Badsandaler - hollywood rose\ice blå

Bildcred: Toko Base Brush Oval Nylon Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten