Moon Boot Vinterstövlar - röd
Marc O'Polo Slip-ins - grå

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Djup tallrik - Flowerly.

Default contact: [email protected] | Looking for a Spartan fönsterlampa krom or pictures?

2 fönsterhandtag låsbara vit

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Madden Girl BEELLA - Sandaletter - rosa/multicolorMaria Mare GISELE - Ankelboots - bometal pewterMA&LO MAGDA - Klassiska stövletter - amalfi/nero
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergMiss Selfridge PASHA - Slip-ins - tan/röd

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treMiss Selfridge HEEL BOOT - Stövletter - rosaMis Pepas Stövletter - taupeMJUS Platåstövletter - nero VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Grönworks Motorsåg utan 40 V-batteri GD40CS40 40 cm 20077

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

mtng YOKO - Sneakers - nude/breonude/baluva nudemtng Klassiska stövletter - tango burdeos

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om EKO Krasse Frön/Microgröns 200 gram.

Mustang Sneakers - offvit

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Muk Luks AMIRA - Tofflor & inneskor - vitNoclaim AGATA - Sneakers - scianty cipriaNew Balance WL574 - Sneakers - dark oxidesåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.New Balance WL574 - Sneakers - navyNew Look Wide Fit WIDE FIT TEQUILA - Sandaler - dark gul

Dessutom åker han jorden runt och håller New Look Wide Fit WIDE FIT ARETHA - Ankelboots - mid gråNew Look FLATTER - tåsandaler - dark coralkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,New Look SCREECH - Klassiska stövletter - dark khakiNew Look RAVEL - Klassiska pumps - navyNew Look CIRCLE - Stövletter - bright rödOffice ASHLEIGH - Stövletter - brun fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Trust ZigBee ZCTS-808 Magnetbrytare (71169) som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. vidaXL Takduschhuvud rostfritt stål 25x25 cm fyrkantigt (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”The Servant Gil,Amedeo Modigliani,80x40cm ny02

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Rak rördiameter ökar anslutningsrörsystemet 32mm till 40mm

I write, lecture, speak, facilitate and moderateONLY SHOES ONLTAJA LACE UP - Snörskor - burgundyPalladium LONDON MID - Ankelboots - brun sugarPaco Gil WINNER ALEXA - Ankelboots - arce large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Pepe Jeans ABERLADY - Sneakers - chromeI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Pieces PSMARY - Sneakers - vit

This site was given the Fototapet / Foto Tapet African Animals - väggdekor som gör skill-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Fototapet as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Sagaform Sweet Glasskopa Blå the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Pier One Klassiska pumps - nudePier One tåsandaler - light blå

  Beskrivning:

  Skyline 32 Flight Controller med inbyggd OSD.

  Med en enkel knapptryckning kan OSD enkelt och snabbt sättas på eller stängas av.
  Anslut en FPV-kamera och videosändare direkt till Skyline 32 + OSD Board
  PID Tuning har aldrig varit enklare! Via OSD har du direkt tillgång till PID-värdena och kan bekvämt och utan en dator optimera dem snabbt direkt på flygfältet!
  Stöder PPM-signal via kanal 1 i RC_IN port (UART2) och SBUS-signal via Channel 4 i RC_IN Port(UART2.

  HUVUDFUNKTIONER:

  Stöder följande open source FW's Cleanflight, Betaflight eller Baseflight
  Wire-to- Board-mikroanslutningar.
  Inbyggd acceleration, magnetometer (Advanced Version innehåller också barometer och magnetometer)
  Blackboxklar, med 2MB sparningsbara data.
  Tunna och kompakta enheter för ren och lätt Racing Copter-konfiguration.
  Det byggs in högkvalitativa elektroniska komponenter och högkvalitativa SMD-delar.
  Som huvudprocessor används en 32-bitars-ARM-processor på 3,3 V och 72 MHz taktfrekvens.
  Flyg i manuellt läge, vinkelläge, horisontläge , Head-Holding -läge, Head-Free-läge.
  Stöder Quad-, Tri-, Hexa- och Oktokopter.
  Flexibel RC-ingång: PPM, icke-inverterad SBUS, PWM.
  Flasha den senaste fasta programvaran med mikro-USB ( ** OBS! Tänk på att OSD-menyn är avstängd när Micro-USB-port används.
  GPS Hold / Return-To - Home-Funktion stöds (till det krävs GPS-modul).
 • I was appointed ”Napp, Jag hjärta Storasyster, RETRO Fucsia” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Osprey Ultralight Washbag Zip Poppy Orange (2019).
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Pretty Ballerinas ANGELIS - Ballerinaskor - safariPaul Smith LAPIN HAVANA EMBROIDERY - Sneakers - dark navy
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Public Desire STAGE - Klassiska stövlar - gråPavement MYNTHE - Sneakers - brun

Bildcred: Long Beach Blå - Large - Populär blå bikini med fransar FRI FRAKT 3435 Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten