Triple2 KAPP HOODIE MEN - Luvtröja - mykonos blå
The Kooples FITTED - Skjorta - vit

Pump För Klimatanlägging SANICONDENS® Clim mini Saniflo rtxayh1877-Hem & Trädgård

SANICONDENS® Clim mini pumpar bort kondensvatten från klimatanläggningar. Den kompakta designen gör att den lätt kan monteras tillsammans med en vägghängd luftkonditionering.Med en ljudnivå på under 21 dB (A) vid normal drift, har SANICONDENS Clim mini en förvånansvärt tyst gång.SANICONDENS® Clim mini består av två delar – pumpblock och tre nivågivare.Varumärke: Saniflo Elförsörjning (V/Hz): 220-240 / 50Europeisk standard: CEFlöde (l/tim): 15Maximal vattentemperatur (max 5 min) (°C): 35Maximalt vertikalt utlopp (m): 6Utloppsdiameter (mm): 8 / 10Watt (förbrukning): 22Typ: Pump
Tommy Hilfiger LEWIS HAMILTON FLAG LOGO TEE - T-shirt med print - golden gul
Tommy Hilfiger TOMMY - Piké - blå
Tommy Hilfiger LOGO ZIP HOODY - Luvtröja - vit

Tommy Hilfiger LEWIS HAMILTON TRUNK - Underkläder - bright vit