Under Armour CHALLENGER TRAINING PANT - Träningsbyxor - batik/lime light/lime light
Versace Collection Långärmad tröja - nero

Duro Tapet Natur Juni Grå rtxayh2394-Hem & Trädgård

Inspirationen till tapeten Juni är hämtad från våra arkiv av originalskisser, och den här gången från 50-talet. Tidstypiskt för den epoken är att skissmaneret både är naturalistiskt och lekfullt på samma gång. Vi känner igen blommor som Renfana och Blåklocka medan andra är mer av fantasiskapelser. Juni har tre olika färgställningar. En finns som klassiskt lekfull färgglad på vit botten, en är mer modern och marint flörtande på grå botten och den sista är en tidlös beige på vit botten.Tapeten är av högsta klassen av ljusäkthet. Det innebär att den behåller sin kulör under många år utan att blekna. Den tål också att tvättas med tvål och vatten. Miljövänlig tapet.Färg: Grå, BlåRullängd: 10,05 m Bredd: 53 cm Mönsterhöjd: 26,5 cm cm Mönsterpassning: Rak mönsterpassningTvättbarhet: Hög tvättbarhetLjushärdighet: Mycket god ljushärdighet
Wrangler WESTERN SHIRT - Skjorta - grön tint indigo
YOURTURN T-shirt - bas - vit/grå
YOURTURN Linne - grå

YOURTURN Luvtröja - gul