Dammsugarpåsar AEG AAM6217

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Dammsugarpåsar Wilfa RC 170 till 173 (Wilfa)

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Dammsugarpåsar AEG AES...serie New Ergospace

Dammsugarpåsar Wilfa 1400EDammsugarpåsar Volta Bolido U 4643

Gabione Stenkorg 100 x 30 x 30 cm Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Industriinspirerad byrå, 5 lådor
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerWalkies Yorkshire TerrierPoster - Grön plant No.1 21x30cm av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Affisch/Poster We Only Regret Ord/Text/Skrift 33x48cm

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Villeroy & Boch Simply Fresh Collection Flat Plate 25x25cmDammsugarpåsar Siemens VS 9122

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Poster - Alfabet No.3 40x50cm  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
No1 Dulton Köksvåg med Timer Röd i Metall

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Skinnfäll Matta konstpäls Vit 60x100 cm

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avDammsugarpåsar Electrolux Z 96Dammsugarpåsar Bosch BS 55Poster - Do more of what makes you happy No.22 30x40cm vardagen på egen hand.

2 gardiner med öglor röd

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaDammsugarpåsar Siemens VS 50XS240 saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Cecilia Örngott Hjärta

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Polypropylene Measuring Jug 5 Litres ClearActions Lime Grön Glass Worktop Saver Protector Cutting Boardverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Poster - Fashion Body no.3 21x30cm

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterDammsugarpåsar Siemens XXX SpeedyDammsugarpåsar Bosch BSGL 2MOVE1 - 3Smartwares BE60W Vägglampa Bull-eye Vit

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Axor Bouroullec1-grepps tvättställsblandare 180- ComfortZone 180- Överhäng 164 mm- Inställningsbar stråle- Flödesmängd 5 l/minut- Keramisk blandarsystem- Temperaturbegränsning inställningsbar- Med lyftventil- Ljudklass: I- Flödesklass: OVarumärke: AxorTyp: Tvättställsblandare

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Fototapet Toscana - en kvalitetstapet till marknads bästa pris!Poster - Röd lips no.2 40x50cmPoster - Woman illusion Royal init 40x50cmOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Steinel Inomhuslampa RS 16 LED plast 008383