Marco Polo, Skjorta, Strl: XXL, Svart
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Väggdekor väggord väggtext Bless this mess

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Köttbulletång
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Artline 550A Vitboard Svart - 1,2 mm

SMHI Varning

Boss Hugo Boss, Skjorta, Strl: 43, Two Ply, Vit
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Tintoria Mattei, Skjorta, Strl: 43, Blå
Ny svart kortärmad herrskjorta stl S. VAILENT CLOTHING! Märkeskläder billigt! SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Polo Ralph Lauren, Skjorta, Strl: S, Slim Fit, Grön
Polo Ralph Lauren, Tröja, Strl: M, Brun
HCC, Skinn, Strl: L, Svart, Skinn 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Polotröja E3407, svart storlek 2XL
Grå ull tröja med blå och röda detaljer från Paul Smith i stl S
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Snygg tröja Boomerang, XS, lammull Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Houdini Power Houdi, herr strl S
Fortsätt läsa
Tiger of Sweden, Jeans, Strl: 30/32, Pistolero, Blå, Bomull

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Incerun, Huvtröja, Strl: XXL, Grå
J.Lindeberg, Kostym, Strl: 44/46, Ljusgrå 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Peak Performance, Huvtröja, Strl: L, Grå/Röd/Vit Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Tiger of Sweden, Kavaj, Strl: 48, Svart, Ull
Fortsätt läsa
Diesel, Jeans, Strl: 33, Svart

Varför varna för kontroller

Zara Man, Kavaj, Strl: 46, Ljusgrå
Daks, Kavaj, Strl: L, Grå, Ull 14 MAJ 2019 Skrivet av :
De elva olika mönstren i Vallila Horisontti kollektionen ger dig en vy av horisontenDe skapar en speciell atmosfär i rummet: av långt borta, av skogens viskande, av vindens brus och surrande fantasi.Horisonten delar landskapet i jord, himmel och hav. När du kisar mot horisonten kan du sprida lite drömmar på verkligheten.Denna kollektionen tar åskådaren på resor till olika landskap, djupt in i skogen, med en sagolik atmosfär.Färgskalorna kommer ur horisonten: från de fantastiska nyanserna som föds där jorden, himmelen och havet möts. Ljus grå, havs blå, stark turkosa, grön, nyanser av vitt samt djupaste röd som den sista glimten av solnedgången.Ibland, måste man titta i fjärran för att kunna se nära.Mått (m): 11,20x0,53Rekommenderat lim: Non Wovwn-limMönsterpassning: Förskjuten (53)
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Wrangler, Jeans, Strl: 28/32, Arizona, Mörkblå, Bomull
Fortsätt läsa
Oscar Jacobson, Kavaj, Strl: 52, Grön
Taoniuchaopin, Kavaj, Strl: XXL, Svart/Mörkblå
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Slips, Givenchy Ny, oanvänd., 100% silke. made in ITALY
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Filippa K, Kofta, Strl: M, Blå
BE THELFASHION, Kofta, Strl: XL, Grå/Vit/Orange
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Rip curl badbyxor
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Eton, Skjorta, Strl: 42, Lila/Vit

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
BUNTAR MED HÅRNÅLAR m m Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Prada plånbok
Twilight - New Moon - Edward Trees

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Vantar
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Plånbok Groda Portmonä TygGroda Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
GARDENA Pendlande sprinkler ZoomMaxx 216 m² 8127-20
Shuailetian, Handskar, Svart 13 MAJ 2019 Skrivet av :
DAM SNYGG KVADRAT HALSDUK Sjal RUTIG Gris XXL
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Emerio Sladdlös dammsugare UVC-108684
UCON ACROBATICS Axelremväska / moneybag / magväska / Helt Ny /
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Pappersassietter Kvadrat Orange
Canvas Handväska Svart

Danstävling i Älvsbyn lockade

Asics Tiger GEL-LYTE - Sneakers - vit/blå EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Self-Portrait,Ludovico Cigoli,50x40cm
ASICS ROADHAWK FF 2 - Neutrala löparskor - skylight/vit
Champion LOW CUT SHOE COURT CLUB - Gym- & träningskor - vit
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
The Vit Dog,Franz Marc,60x40cm
Diadora ACTION +3 - Neutrala löparskor - anemone/teaberry
ecco COOL 2.0 - Promenadskor - vit
Glamorous Sandaletter - baby grön 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Hummel STADIL LIMITED - Höga sneakers - vit
Lost Ink MADDIE POM LACE UP FRONT - Snörstövletter - rust
Mizuno WAVE PHANTOM 2 - Indoorskor - vit 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
New Balance ML574 - Sneakers - burgundy 1