Poster - Flamingo Paradise No.1 40x50cm

Esprit SOLIST SLIM FIT - Skjorta - vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Esprit FEED - T-shirt - bas - bright blå

Esprit DYE - Piké - navyEsprit Collection SUIT - Kostym - bordeaux rödEton Kostymskjorta - weissBogner Fire + Ice ULRICH - Luvtröja - dunkelblau

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Farah HEMSLEY SLIM FIT - Skjorta - beach houseFarah GROVES RINGER TEE - T-shirt - bas - blå starSpringfield CONT - T-shirt - bas - blåsFoR T-shirt - bas - grönGANT FALL MADRAS REGULAR FIT - Skjorta - safari khakiGANT Piké - charcoal melangeGood For Nothing LOGO HOOD - Luvtröja - gråGAP STRETCH LOGO - Piké - deep cobalt

Tack ❤

Min tid är nu

Grimey HERITAGE JUMPER POLAR - Fleecetröja - grön
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

HUF TEAM LOGO HOOIDE - Luvtröja - honey mustardHolzweiler HANGER HOODIE - Luvtröja - navyHUGO HESTEN - Kostymbyxor - charcoal

HUGO EVART - Skjorta - open vitHUGO TIE - Slips - light pastel blå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 INDICODE JEANS TERRELL PLUS - Luvtröja - navy

Hailo Pedalhink Oko Uno Plus storlek M 17 L vanilj 0619-250

John Smedley TELFORD - Väst - hepburn smokeJan Vanderstorm FREDMAR - Piké - grå melangeJ.CREW SECRET SOLID SLIM FIT - Skjorta - navy

J.LINDEBERG DANIEL - Kostymskjorta - blå
1537437987500

J.LINDEBERG HUBBARD Q-ZIP MID - Funktionströja - gråJ.LINDEBERG KIMBALL MID FIELD - Sweatshirt - silent blåJOOP! SIMON - Trenchcoat - dark blåKIOMI Kostym - mottled dark blåKent & Curwen ROSE - T-shirt med print - vitKnowledge Cotton Apparel T-shirt med print - vitLacoste Sport Funktionströja - vit/medway/navy blåLacoste NORMAL FIT L1312 - Piké - navy blå

Lacoste Luvtröja - marine baobabLee SMILEY LOGO T - T-shirt med print - vitLindbergh STRUCTURED - Kavaj - gråLousy Livin Underwear SANTA HATS - Boxershorts - illusion blå

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Lyle & Scott SIDE STRIPE - Piké - navyBurton Menswear London WAVE STRIPE - T-shirt med print - blåMassimo Dutti LIMITED EDITION - Skjorta - brunMango CALCUTA - Skjorta - rödMango ROYAL - Långärmad tröja - blå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Mavi STRIPE - Huvtröja med dragkedja - total eclipseMinimum WEXFORD - Parkas - navy blazerMustang LOGO SPECIAL - T-shirt med print - mood indigo

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Napapijri AKKE - Väst - navyTwisted Tailor MORO SLIM FIT - Skjorta - charcoal

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

ODLO HOODY MIDLAYER - Huvtröja med dragkedja - diving navy melangeOLYMP Level Five Kostymskjorta - marine

Only & Sons ONSCONRAD FLORAL TEE - T-shirt med print - medium grå melangeOnly & Sons ONSMUSCLE FIT - Piké - olive nightOriginal Penguin DISTRESSED CIRCLE LOGO TEE - T-shirt med print - dark charcoal heather

Petrol Industries Luvtröja - deep capri

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Houdini M's Houdi Storm Grön (2019) Phantom rjahnj2191-Långärmade löpartröjor

Produktbeskrivning

Värmande, tunt och hållbart baslager för aktiviteter året om

Idealisk huvtröja för högintensiv träning, löpning, alpint och stop 'n go-aktiviteter året runt i kyligare temperaturer. Understället har en fullång dragkedja, en värmande huva och ärmar med tumhål för extra värme över handlederna.

Houdin är tillverkad i två olika hållbara syntetmaterial, Delta Base som du hittar vid ärmsluten och till största del Alpha Base som är ett material som ger dig en optimal kombination av värme, fukttransport och komfort. Ett bra alternativ de dagar du inte känner för att använda en fleecetröja under skaljackan eller ha den som den är över en skön t-shirt.

Houdinis arbete med att erbjuda oss att göra mer hållbara val genomsyrar även Phantom-kollektionen, dessa baslager-plagg är riktigt hållbara, vilket gör att du inte behöver köpa nya på kanske 10 år beroende på hur du använder dem och sköter dem. När du väl använt dem klart kommer de kunna återvinnas.

Detaljer

 • Lätt och snabbtorkande material - Alpha Base
 • God fukttransport
 • Väldigt slitstark
 • Tumhål vid ärmslut
 • Dragsko nertill för ökad skydd och bättre passform
 • Strategiskt placerade sömmar
 • Naturlig antiodörbehandling - pH-pure
 • Återvinningsbar
 • Flourkarbonfri
 • Normal storlek Visa storlekstabell
 • Rakt snitt