Dammsugarpåsar Allaway PM serien

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Dammsugarpåsar OBH Nordica 7210

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Dammsugarpåsar Rowenta RO 1700-1799 Compacteo

Poster - Woman in gold 40x50cmDammsugarpåsar Foma W 15

Dammsugarpåsar Coline VC-H4807ES Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Dammsugarpåsar AEG AJM 68FD 1... 9 Jet Maxx
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerDammsugarpåsar Electrolux Silentperformer SP1ANIMALDammsugarpåsar Philips HR 6998 av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Kakfat trevånings Grön

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Dammsugarpåsar Tornado Calypso TO 6510-TO 6530Dammsugarpåsar Siemens VS 60

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Dammsugarpåsar AEG AJG 6700 Jetmaxx Öko  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Dammsugarpåsar Volta Bolido U 4643

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Star Wars - Episode 4 - One Sheet A

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avB330 Fotoram med plats för 3 foton vit 250:-Dammsugarpåsar Philips City Line Monte CarloWalkies Cavalier King Charles Spaniel Sitting vardagen på egen hand.

vidaXL Mörkläggningsgardiner med metallringar 2 st 135 x 245 cm

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaVilleroy & Boch Simply Fresh Collection Flat Plate 25x25cm saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Kakskärare och tårtspade

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt 4 Villeroy & Boch Vivo Voice Double plate and Mug Set16pcs Cutlery Set Stainless Steel Deluxe Stylish in Display Caseverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Tavla Star Wars Rebels Chopper C1-10P

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterDammsugarpåsar Panasonic MC-562Stekbestik,rostfria/trähandtag22x40CM GOLDEN PINEAPPLE ORNAMENT

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Finns med eller utan luftventil. Soft-Pex anslutningar och rena linjer gör att produkten är enkel att installera, och enkel att hålla ren.Varumärke: DamixaAnslutning: Soft-Pex med klackFärg: KromSerie: LyraPiputsprång (mm): 103Bottenventil: LyftventilPlacering: TvättställTyp: TvättställsblandareTyp: Tvättställsblandare

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Verbatim LED AR 111, G53, spot 25 grader, 230V 16W, varmvit, 610Poster - You cant buy happiness but you can buy No.1 21x30cmDammsugarpåsar Bosch FreeOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Good Morning Bäddset 5028-P Peonies 155x220 cm rosa