Poster - I love Justin Bieber Sosa 21x30cm

J.LINDEBERG Kostymbyxor - woodsmoke

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

J.LINDEBERG BILLI - Piké - vit

J.LINDEBERG OLLE LS SLIM TX - Funktionströja - dark grå melangeJ.LINDEBERG ELLOTT MICRO - Tygbyxor - fresh grönJOOP! BASK - Kostymbyxor - dark blåJOOP! CHRISTO - T-shirt - bas - vit

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

JOOP! Jeans AMELIOS - Sweatshirt - dark blåKIOMI Kostymskjorta - vitKaotiko Luvtröja - vitKitaro Luvtröja - navyKnowledge Cotton Apparel T-shirt med print - vitK-SWISS PERFORMANCE CREW TEE - T-shirt med print - phantomLacoste Sport Träningsshorts - navy blå/papeete/menthol turquoise/vitLacoste LIVE Sweatshirt - hillier

Tack ❤

Min tid är nu

Lacoste HOMME - Piké - vit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Lacoste LOUNGE PANT - Pyjamasbyxor - grå melangeLee SMILEY LOGO T - T-shirt med print - vitLe Fix GLOBE TEE - T-shirt med print - vit

Lindbergh WAFFLE GRANDDAD - Långärmad tröja - navyLexington CHRISTIAN ZIP - Huvtröja med dragkedja - deepest blå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Lyle & Scott Piké - dusky lilac

vidaXL Matstolar 2 st tyg ljusgrå

Burton Menswear London Skjorta - navyBurton Menswear London BUTTON THROUGH - Kofta - grå marlMassimo Dutti REGULAR-FIT - Skjorta - röd

Mango BRASILIA - Kostymbyxor - dark navy blå
1537437987500

Mango ENTER - Skjorta - navy blåMango CHAL - Väst - blåMennace REGULAR RELAXED PANELLING - Långärmad tröja - vitMinimum THEODOR - Sweatshirt - racing grönModern Native Långärmad tröja - vitNapapijri SAXY - T-shirt med print - new olive grönNew Look OXFORD - Skjorta - navyNN07 ETHAN TEE - T-shirt med print - vit

Obey Clothing GUSTO HOOD - Luvtröja - khakiOLYMP Luxor MODERN FIT - Kostymskjorta - petrolOnly & Sons ONSOLES - Skjorta - blå nightsOnly & Sons ONSCAPTAIN TEE - T-shirt med print - night sky

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Only & Sons ONS DOC - Kofta - darkest spruceOriginal Penguin PINPOINT - T-shirt - bas - bright vitPetrol Industries Kofta - antique vit meleePepe Jeans GAVIN - T-shirt med print - optic vitPier One Skjorta - vit/dark blå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Pier One Kavaj - mottled dark gråPolo Ralph Lauren SLIM FIT - Skjorta - light navyPolo Ralph Lauren ESTATE - Huvtröja med dragkedja - classic wine

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Polo Ralph Lauren DOUBLE TECH HOODM - Huvtröja med dragkedja - heatherPS Paul Smith Huvtröja med dragkedja - dark navy

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

PULL&BEAR Sweatshirt - light blåProdukt Kofta - navy

Reebok Classic Linne - bunblu/vitReebok WORKOUT READY - Luvtröja - gråLOGOSHIRT GREEN LANTERN - T-shirt med print - grün

Samsøe & Samsøe SAMMY - Sweatshirt - climbing ivy

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Kuddfodral bohemisk blomma rjahnj2791-Kuddfodral

Produktnummer: 10642105

Mönstrat kuddfodral med enfärgad baksida i matchande nyans. Stängs med dragkedja. Passande innerkudde 45 x45 cm.
Material: Bomull

Meningen med hela skiten…

Scotch & Soda EASY SHORT SLEEVE TEE WITH CHEST - T-shirt med print - vit

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Selected Homme SHDONENEW MARK SLIM FIT - Skjorta - bright vit/röd/navy/vitSelected Homme Skjorta - caviarShelby & Sons WIGAN SUIT - Kostym - blå

15324212664902228635381886865163.jpg

s.Oliver Väst - volcano gråSolid REY - Huvtröja med dragkedja - mid grå

Superdry ORANGE LABEL VINTAGE - T-shirt med print - adventure khakiSuperdry SPLATTER - T-shirt med print - royal blåSuperdry CUSTOM TIN - T-shirt med print - grönSuperdry Huvtröja med dragkedja - horizon gul

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Superdry LEICHTES PREMIUM GOODS TRI INFILL - Luvtröja - rödTommy Hilfiger Tailoröd Kostymbyxor - blåThe North Face DREW PEAK HOODIE - Luvtröja - mottled gråTiger of Sweden TORDON - Kostymbyxor - blå

Boken finns att köpa här.

Tommy Hilfiger SANDWASHED OXFORD - Skjorta - blå

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Tommy Hilfiger STRUCTURED ZIP THROUGH - Kofta - blåTOM TAILOR T-shirt med print - toronto blåTOM TAILOR DENIM WITH SIDEPRINT - T-shirt med print - vit

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Tommy Jeans ESSENTIAL ZIPTHRU - Huvtröja med dragkedja - classic vit
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Tuffskull Parkas - gråUniforms for the Dedicated SIMPLY TEE - T-shirt med print - meadow grönVersus Versace FELPA UOMO HODDIE REGULAR - Luvtröja - nero/bianco
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Whyröd FOXTON DEAD SMILE - T-shirt med print - grå melangeYOURTURN Långärmad tröja - vit/blå/rödYour Turn Active Luvtröja - jungle grönALDO ULISEN - Eleganta snörskor - cognac
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • BOSS COVENTRY CHEB - Stövletter - dark brunBoxfresh SPARKO - Sneakers - bitter choc
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Bullboxer Sneakers - cognac
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Clarks ATTICUS LACE - Eleganta snörskor - cognacDiesel D-VELOWS MID LACE - Höga sneakers - schwarz

Over and out.

Klara