Gabor Sneakers - ice/silber/weiß
Gabor Platåstövlar - dark rose

Poster - Flamingo Vit shine 30x40cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Geox ADRYA - Klassiska stövlar - coffeeGlamorous Sneakers - vitGuess Sneakers - vit sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Guess FLOWUR - Höga sneakers - rose
Havaianas SLIM - Badsandaler - ballet rose
Hot Soles Stövletter - röd

Kontorsstol Office Sportsits svart/vit

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Högl Snörstövletter - schwarzHUGO FUTURISM - Sneakers - vit Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Sixtyseven Klassiska stövletter - sabri vitJana Snörstövletter - navy eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

vidaXL Pall i massivt teakträ 40x40x45 cm
Jeffrey Campbell ASHCROFT - Stövletter - vit

10st Snoddmappar i fler färger

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Jil Sander Navy Stövletter - wine

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Kennel + Schmenger ROBIN - Platåstövlar - pacificKennel + Schmenger LIZ - Ankelboots - oceanCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Kurt Geiger ALLY - Sandaletter - tanLe Temps Des Cerises BASIC - Höga sneakers - mountain cognac Lamica QUETTA - Stövletter - nero

Läs mer...
Lacoste CARNABY EVO - Sneakers - rosa
Lacoste ZIANE - Sneakers - vit

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Maripé Ankelboots - delice boscoMarco Tozzi Platåstövletter - dark grå anticmint&berry Stövletter - taupe
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMarc O'Polo Platåstövletter - taupeMoheda Toffeln BETTY - Sandaler - mustardMinelli Stövletter - sapin att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
mtng TOP - Sneakers - rojo/blanco

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Noclaim CAROL - Sneakers - beige/platino
New Balance WL373 - Sneakers - eggplant

EU-kandidaterna om Frontex' budget

New Look Wide Fit WIDE FIT TIMMS - Sandaletter - mint grön

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotONLY SHOES ONLSILLIE MIX - Sneakers - nudePatrizia Pepe tåsandaler - biancoPepe Jeans FOSTER STUDIO - Sneakers - midnight blå ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Pretty Ballerinas ANGELIS - Ballerinaskor - canan/tela
Pura Lopez Sandaler - glitter platin
PULL&BEAR Ankelboots - grå
RAID NIKKI - Klassiska stövletter - nude

Viktigt!

  Produktbeskrivning

  3/4-långa kompressionstights för vinterträning

  DNAmic Thermal designad för träning i kallt klimat. Insidan på tightsen är fodrad med fleece som isolerar väl samtidigt som det transporterar fukt och behåller sin kompression.

  Skins kompressionstights har graderad kompression i flera olika nivåer genom plagget för att ge rätt kompression och stöd på rätt plats. De strategiskt placerade panelerna gör att kompressionen ger dig ökat blodflöde till de muskler som behöver det samt stabilitet och stöd till dina rörelser.

  Detaljer

  • Panelkonstruktion maximerar den fria rörligheten
  • Graderad kompression
  • Stöd och stabilitet för musklerna under träning
  • 50+ UV-skydd på meshfria partier
  • Platta sömmar motverkar skav
  • Liten ögla för att förvara nycklar
  • Invändig kant av silikon håller tightsen på plats
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Atletiskt snitt
Specifikation
Löparbyxor
Typ: Löpartights  
Säsong
Vinter  
Byxor
Benlängd: 3/4-Lång  
Solskydd
UV-skyddsfaktor (UPF): 50+  
Material
Sammansättning: 83% Polyamid, 17% Elastan  
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2016
Produktnummer
545650
 • Kinabok - stl. 14x14 cm - Hålstl. 8x8 cm - Brun

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Dammsugarpåsar Electrolux Z 330

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Poster - Woman illusion Girlpower Royal init No.2 40x50cm...

  Poster ostar, 50x70 cm

 • Reebok Classic PRINCESS - Sneakers - parchment/vit
  Rieker Stövletter - navy
  River Island Wide Fit Sandaletter - röd

  Kontakt

  Shepherd ELISABET - Tofflor & inneskor - beige

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  See by Chloé Sandaletter - gambas
  Skechers Sport SKYLINE - Sneakers - olive/vit

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  s.Oliver Cowboy- / Bikerstövletter - bordeaux
  Steve Madden BELLE LEOPARD - Sneakers - brun

  Stöd FARR!

  Stradivarius Sneakers - röd

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  Tamaris Sandaler - vit