Poster - Forest deer family 40x50cm

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

DC 5.5mm power förlängningskabel 5 meter

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Ananas lampa nattlampa inrödningsdetalj dekoration barnrum

Indian Motorcyccles MetallskyltPoster - Small moments Big memories No.6 21x30cm

Poster - Small moments Big memories No.3 30x40cm Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Äkta vara : guide till oförfalskad mat 9789170373916
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerLED Slim Panel Square 12W 850lm 3000KVinyl griffel att fästa på väggen inkl penna kom ihåg! julklapp av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Poster - But first coffee No.22 40x50cm

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Väggdekor - Artsblomma Modell 06Poster - Best Friends No.7 40x50cm

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Poster - I love MUM 40x50cm  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Poster - Grön palmkvist 40x50cm

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Poster - But first coffee No.18 21x30cm

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avBlommig Hem RamPoster - Kameleont grön 30x40cmAffisch/Poster Karta över Växjo 33x48cm vardagen på egen hand.

Poster - Man And Women 30x40cm

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaVäggdekor väggord väggtext You make me smile saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Poster - Vouge No.2 30x40cm

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Poster - Purple flower 40x50cmPoster - Palmkvist no.11 30x40cmverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Poster - Dream without fear A3 30x40cm

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterSkylt - Här slutar EU - på aluminium plattaPoster - I love Food 21x30cmYankee Candle Classic Large Jar Linden Tree Candle 623g

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

  • Ökad Cirkulation
  • Snabbare återhämtning
  • Förbättrad rörlighet och flexibilitet
  • Släpper upp muskelspänningar

Foam Roller är en typ av djupgående massagebehandling som du utför själv. Du använder Foam Rollern på en utvald muskel eller trigger punkt som du har problem med eller i förebyggande syfte. Man rullar då Foam Rollern med hjälp av sin egen kropp, denna självmassage stretchar då ut muskelspänningar och löser upp ärrvävnader. Foam Roller kan även användas inför träning för att värma upp och slappna av specifika muskler för ett både effektivare pass med minskad skaderisk, även efter ditt träningspass funkar en Foam Roller bra då blodcirkulationen ökar och presenterar då ett optimalt tillstånd för snabb återhämtning. Foam Roller har varit populärt inom elitidrotten under en väldigt lång tid, men nu har äntligen motionärer i alla nivåer börjat ta del av denna positiva behandling. Foam Roller är en teknik som har växt explosionsartat under de senaste åren och av en god anledning. Det finns fördelar för alla att hämta i användandet av en Foam Roller.

33x15cm


Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Poster - Paris Eiffeltornet umbrella 21x30cmVärmeljushållare med text - DotterPoster - Vit Isbjörn 21x30cmOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Poster - Leon Zezar no.2 21x30cm