Kurt Geiger DONNIE - Sneakers - rosa
 
La Sportiva BUSHIDO WOMAN - Löparskor terräng - slate/jade grön  
 
le coq sportif COURTCLAY - Sneakers - optical vit/dress blå

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Lowa PREDAZZO GTX - Vandringskängor - pflaume/mintmint&berry Ballerinaskor - nero

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Mango MELANIA - Klassiska pumps - röd


Lämna en intresseanmälan
Diadora FLAMINGO 3 - Neutrala löparskor - vit/amaranth purple
Native JOHNNY TREKLITE - Snörstövletter - dublin grå
New Balance ML574 - Sneakers - canyon
New Balance MSX90 - Sneakers - grå/blå
New Balance 696 V3 - Multicourt-skor - voltage violet

Komplett och unik utbildning

OYSHO MIT HERZDETAIL - Tofflor & inneskor - röd

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

DC Shoes COURT GRAFFIK - Skateskor - vit/battleship
Palladium PALLAPHOENIX MID - Höga sneakers - desert
DC Shoes HEATHROW - Skateskor - navy/gold
Reebok Classic CLUB C 85 FVS - Sneakers - vit
Reebok Classic PHASE 1 PRO - Sneakers - tin grå/vit

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Reebok Classic Sneakers - classic vit/blå hills

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Reebok CROSSFIT NANO 8 FLEXWEAVE - Gym- & träningskor - vit
Reebok Gym- & träningskor - purple

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Saucony DXN TRAINER VINTAGE - Sneakers - gul/vit
Salomon X ULTRA 3 - Hikingskor - lead/stormy weather/canal blå
Sorel NEWBIE - Vinterstövlar - dunkelblau

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Diesel SLANTY D-SLANTY HAS - Klassiska stövlar - schwarz
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • The North Face YUKIONA MID - Vinterstövlar - tarmac grönUnder Armour SPEEDFORM INTAKE 2 - Neutrala löparskor - ivory/ghost grå/metallic faded goldVans OLD SKOOL - Sneakers - cumin/true vit
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Dr. Martens DANTE - Sneakers - vit
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Dr. Martens 101 - Snörstövletter - chocolate brun smooth
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Dorothy Perkins Wide Fit WIDE FIT BAXTER - Sandaletter - rosa

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Dune London LOVEBIRDE - Slip-ins - ivory. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

ecco COOL 2.0 - Promenadskor - vit

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatecco OFFROAD - Vandringssandaler - rose dust/powder på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Espadrij l´originale CHALET CHAUSSON - Tofflor & inneskor - sable/gris

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

 • ORD - Ordförståelse
 • Vaude MOAB AM - Cykelskor - anthracite
 • LÄS - Svensk läsförståelse
 • MEK - Meningskomplettering
 • ELF - Engelsk läsförståelse
 • Even&Odd Sneakers - multicolor

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Forever New ABIGAIL TUBULAR VAMP - Sandaletter - nude

T-shirt i bambu

Förpackad i ask
Färg: Svart

Storlek: Medium

67% bambu, 28% bomull, 5% elastan.

Bambu

Den viskos av bambu som våra plagg tillverkas av är 100% biologiskt nedbrytbar, förnyelsebar och kommer mestadels från Mosobambun även kallad "jättebambu". Det är den snabbast växande plantan i världen. Bambun växer helt organiskt utan konstbevattning, bekämpningsmedel eller gödning i sluttningsplantager certifierade av FSC. Produktionen sker i en helt integrerad och sluten viskosprocess, med full återanvändning av kemikalierna. Man återanvänder även större delen av vattnet i processen.

• Mindre miljöpåverkan, odlas helt organiskt

• Naturliga egenskaper, håller materialet fräscht längre

• Håller huden sval och verkar fuktighetsreglerande

• Runda, lena fibrer som är bra för känslig hud

• Lyxigt mjukt och följsamt

Du har hittat till en annons från Bambusidan - mjuka ekologiska basplagg i bambu.

Titta gärna på flera av våra auktioner som vi har ute, Du hittar dem på "Säljarens alla annonser". Vi samfraktar gärna.

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen