Vero Moda - vmGyana Wrap Top, Orange

Lindbergh långärmad skjorta, Vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Lindbergh Printed skjorta, Blå

Superdry Nordic skjorta, NavyVäggord - The greatest gift is familySkalareFisk Betong

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

ONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, SvartRegnset Springfield, Blå/svart mönstradHuawei Smart Intelligient Body Fat Våg (AH100)Salming Short Sleeve Tee, Women, TurquoisePoster - COCO Svart A3 30x40cmMetallskylt / Warning Genius At WorkIlse Jacobsen Cheerful flip-flops, LilaSandalett Marrakesh, Vit

Tack ❤

Min tid är nu

Vagabond Cintia sneakers, Creamy beige
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Bianco Chelsea Boots, SvartCrocs Swiftwater Wave M Orange/VitHäftapparat + 5000st häft klämmer 26/6

Bäddset - Påslakan CasablancaReimatec ® rosa vinterskor Kinos vattentäta fodrade kängor

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Geggamoja, Doddi Girl Mixed Color

Pieces - pcFern LS Top, Svart

Väggord - There is always something to be thankful for STOR3 st hjärtformade KakmåttPaw Patrol Puzzle Eraser - Chase

TY Beanie Boos Scooter Snigel
1537437987500

BUBBLEEZZ - Jenny JellybearFartist Club, Munchy MaxVäggdekor/Väggord Dröm minns lev 17x28cmTeddykompaniet, Diinglisar Present Set KoTY Beanie Boos Clip Aqua Blå fiskVal JosephinePJ Mask Sing & Talk GekkoRadiostyrd Hjullastare med fungerande metallskopa - 360mm - Julklapp

Pokemon Booster Steam Siege XY11Bamse YatzySpyfall DC - BrädspelPoster A4 21x30cm Raven Fortnite

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Väggord Love makes a house a home 14x16cmRailroad Revolution - BrädspelChampagneglas med strass - Sexy BitchAgra - BrädspelChoson - Brädspel

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

El Gaucho Brädspel spelTrivial Pursuit 2000Britax, Organizer

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Drömfångare Fjädrar mörkbrun 16x50 cmDidriksons, Slaskeman Regnställ Citron/Blå

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Didriksons Tigris Regnställ (Junior) TurkosFjällmark Waterproof Bivy Bag

Poster - USA karta ram 40x50cmSandalett Carmela Svart, SvartNoNation Sneakers Nuga, Dark Grå

Poster - Afrika elefant karta 1 21x30cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Yankee Candle In Love Medium Jar Snow rjahnj3675-Doftljus

Produktnummer: 3054495

Bli förälskad i denna delikata blandning av krämiga, lugnande trätoner och vinterns pudriga fräschör.

Brinntid: 90 timmar
Doft: Snow in Love

410 g, 14 cm

Meningen med hela skiten…

Stövlett Skechers Svart, Svart

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Dr Martens 1925 5400 10111001, Unisex, SvartTupp i hamrad plåt GrönProsecco drinkar 9789176949825

15324212664902228635381886865163.jpg

Väggdekor väggord väggtext Hjärtligt VälkommenHelmask SCOTT Promask

LED-lampa E27, Kron,10W, 4500k, VitMjuky - Brunbjörnen Max MjukisdjurAlga, Tjuv och Polis, Kortspel (SE)Peliko, Pulldini, Sällskapsspel (SE, FI)

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster A3 30x42cm The New TitsPoster A4 21x30cm Dotted FeatherPoster A3 30x42cm Tribal Women GulToalettdekal -HIT THE TARGET

Boken finns att köpa här.

Julgranskula Grön Felix

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Julgranskula Röd WilliamMegaman Liliput plus Ingenium stavlampa, E27, 30W, 2000 lumenJulgranskula Grön Elsa

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Julgranskula Grön Sophia
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Salt och pepparkarBatteri Makita BL3626 36V Li-Ion 3000mAhPoster - Blomma med humla 50x70cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - I love Ice Cream No.10 40x50cmPoster - But first coffee No.12 21x30cmAlla älskar kroppkakor! 9789163798801Poster - Badminton 21x30cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - New York 1 40x50cmPoster - Färgade läppar no.3 A4 21x30cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - G Klav Blå A4 21x30cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - I love Cars A3 30x40cmPoster - Lejon Moon A4 21x30cm

Over and out.

Klara