Angulus vinterkängor, Svart

Bazar gam 'Gus'

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Maileg Brun Mini Bunny

Teddykompaniet, Teddy Heater Kanin 35 cmLed Nattlampa - Avslappnande LjusHint (Svensk version) - BrädspelPokemon TCG Kangaskhan EX - Kortspel

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Fånga ballongerna RavensburgerPoster - Super Mario Rainbow 21x30cmPaw Patrol Domino i plåtlåda24 led arbetsbelysning.Aero Mechanics Mate KylskåpsmagnetStar Wars: Loopin' Chewie Brädspel SpelSeafall Legacy - BrädspelCARDHOLDER/STAND FOR DOMINION

Tack ❤

Min tid är nu

Kanagawa brädspel spel
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Darkest Night: Second Edition Miniatures Box - BrädspelVäggdekor väggord väggtext KärleksmumsGlasnalle - En fantastisk son

Murano - BrädspelTärningsset D6 - Lustrous Grön (CHX27895) - Brädspel

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Multiverktyg "Even steven"

Bundgaard Tokker vinterstövlar, Rosa

Peliko, Smart 10 JuniornatureZOO, Cirkelmobil VitPoster - Mars planet ram 1 50x70cm

Barbie Super Sports - Playstation (begagnad)
1537437987500

Poster - Palmkvist no.2 21x30cmTenson, Plasma Stripe Regnställ LilaHaglöfs Vandra Pant Gore-Tex (Herr)Ferrino Höftbälte för sport - X-SpeedyVäggdekor väggtext väggord - THERE IS NO PLACE LIKE HOME( Handduk ) 50x70cm PorscheEl Naturalista Ibon brun, BrunSneaky Steve Embrace Sneaker, Dam, Vit

Nödbelysning 9-in-1Dödskalle isform/chokladformKapsylöppnare, kortlek fest ölöppnare öl flaska poker essEcco Xpedition III GTX 81116453859, Herr, Svart

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Wrangler, Icon Low Sneaker, Herr, Grå100st blixtlåspåsar 70x100mm utan skrivfält till mat, pärlor mm15st vita postorderpåsar A4+ 34x23cm 75 mu - supertåligaMagnifier Spectra Variant: VänsterFestliga Julrosetter till Julfirandet

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Konfetti Student 20-pStar Wars, Figur, Kylo Ren, 78 cmDiet trap solution 9781781805893

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster A4 21x30cm COCOAffisch Poster Födelseår år 1992 Nittiotalet 33x48

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Herrparaply hundPoster A4 21x30cm Music Poster Vit

Gurktwister/grönsaksskärarePoster A4 21x30cm League of LegendsBadlakan / Handduk Minions Surfbrädor

Tavla trä med öppnare

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Efashion Happy Blus 9469 Animal, Lila - rjahnj4509-Kläder

Meningen med hela skiten…

Julgranskula Rosa Nils

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Sekatör i SK5 - hög kvalite - gummerade handtagAffisch Poster Sheltie Shetland Sheepdog Hund Hundras Målning 3…Moleskine Keith Haring Collectors edition A5, linjerad inkl

15324212664902228635381886865163.jpg

Julgranskula Rosa MargaretaSminkspegel med ljus

Walltastic Väggdekor Klister Väggpanel MotivPoster - Röd Rose rosa 30x40cmLåt bönor förändra ditt liv : kokboken 9789188429551Poster - I love Ice Cream No.3 40x50cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Väggord - If you want Breakfast in bed..Poster - Grön växt Maspalomas No.3 50x70cm36 St Tvålkopp i porslin/ plastPoster - Best Friends No.4 40x50cm

Boken finns att köpa här.

Affisch/Poster Svartvitt Foto Byggnad i Samarkand 33x48cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Målad fågel A3 30x40cmAmpelhållare KelpieNORDIC HOME CULTURE HTR-515 skotorkare, grå, 250W

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Vit Tiger 40x50cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • ARIETE MUFFINS 188Väggdekor väggord väggtext Det är aldrig för sent att få mHängmatta med stativ för 2 personer
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • ( Väggdekor ) FjärilFjäril poster - tavla - Graphium weiski 30x40 cmTrädgårdsslang 40 meter - VitAffisch Mini Drottning Kristina
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Dammvippa neonfärgLED Gångjärnsbelysning
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Bergner Vitlökspress Gizmo 15 cm rostfritt stål
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • SmartStore™ Deco 12 syStekpanna 24 cm - induktion

Over and out.

Klara