Sola Fide Reformation - Brädspel

Sandalett Carmela Svart, Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Effortless B60 Caboa, Brun

Poster - Grekland karta ram 30x40cmNew Balance Fuel Core 5000 W, Dam, Light SosaSkinnförkläde imitation Svart konstgjort läderOff Court Pro Wesc Vit, Vit

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Skechers Flex Air-CooledWrangler, Yuma Lady, Dam, TaupeWhiskyset 6 whiskyglas + karaff whiskeyNytt bröd : baka gott utan gluten 9789187785993Färgglad keramisk stekpanna i pressat aluminium 30 cmMens elite flex hartnell, SvartCrocs Winter Puff Boot, Junior, Candy SosaTomteluva till boxvinet

Tack ❤

Min tid är nu

TRÅDLÖS RÖRELSESENSOR FÖR SEC-ALARM200/210
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Tomte Textil Röd/Vit 62 cmDrinkspel FlipperspelSM Sport Juniorkompass

Bliz Active Force Sportsglasses - VitHörselskydd Howard Leight Leightning L1

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 USB LADDKABEL

1844/54 Switzerland / Austria - Brädspel

My Little Pony Rainbow Dash Plysch Gosedjur Mjukisdjur 26 cmA Man's gotta do.. Kylskåps MagnetTrådlös LED Lampa med Rörelsesensor

Danspil, Ludo / Fia
1537437987500

Ask i Trä för RökelsekonerMotorola Babymonitor MBP16Salming Visibility Vest, Sosa Glo, WomenPoster A4 21x30cm LavenderPoster A4 21x30cm Retro SmileKruka med Blommor StorPoster A4 21x30cm CactusFörkläde Björn

Poster A3 30x42cm Wounded DeerJulgranskula Grön LarsJulgranskula Grön FilipPoster A3 30x42cm Echeveria

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Jamie Oliver Terrakotta Vinkylare Blått Stål 19 cmJulgranskula Rosa ThereseNightlife Bäddset - Påslakanset Badstrand Grön 240 x 220Kopparfärgad Bägare i Rostfritt Stål - SlätYankee Candle Classic Large Jar Flowers In The Sun Candle 623g

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Ganzo MultiTool G104Gå ner i vikt med Stephan Rössner 9789153438465Poster - Jul Bjällror No.4 21x30cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Smaker från Saltå kvarn : maten brödet kakorna 9789185465361Poster - Hakuna Matata no.1 30x40cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - But first coffee No.12 40x50cmYankee Candle Season Of Peace Small Jar 104g

( Väggdekor ) 12st Brun FjärilarRoute US 66 Custom Feeling MetallskyltPoster - New york svartvit no.3 40x50cm

Kakform / Siliconform Stadium / arena Grön

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Miffy XL lampa rjahnj5342-Leksaker

Miffy XL lampa

Nya Miffy med fjärrkontoll!

Söt och fridfull, Miffy lamporna fungerar som nattlampa för både barn och vuxna. Detta charmiga ljusobjekt utstrålar en mjuk, varm glöd - idealisk för sagostunden med de unga vid sängdax, eller till och med som inredning för alla moderna interiörer.

XL-versionen är 80 cm hög en fjärrstyrd LED-modul. Med funktionen Dimmer, Wake Up och Sleep timer.

Färg:Vit
Dimmer:Steglös
Vikt:5 kg
Lampa:LED
Mått:40x40x80cm
Material:Polyeten
Gjord i Nederländerna

Miffy XL lampa

Meningen med hela skiten…

Affisch/Poster Karta över Uppsala 33x48cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Palm flerfärgad A3 30x40cmPoster - Batman Always be yourself 21x30cmPoster - Målade tuppar 40x50cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Best Friends No.12 21x30cmPoster - Krydda Vanilj 30x40cm

Poster - Kornvallmo A4 21x30cmPoster - Fartyg 40x50cmFÖNSTERFILM, STATIC FIX. 45 x 200 cmSagaform Salladssax

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Komposittrall 23x295, 26 kvm Grå KomplettBarnsax med Soft Grip - L: 13 cm - HögerMini Luxe stjärna vitPalettblad "Wizard Pastell" 15 frö

Boken finns att köpa här.

Batteridrivet ljus i vax fladdrande låga 15 cm och timer vit

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Lavendel Munstead War 20 frönGastroMax Konservöppnare 15,5 cm10 stryka-på-bilder JUL modern design

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Brix Taste - Tång med Multifunktion (gaffel, sked, pastakrok)
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • InnovaGoods 4-i-1 Nice Slice PizzaskärareKristallplafondVinställ med plats för 6 flaskor husets vin
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Verktygsvagn med 8 lådor rödSkrivbok BostonKandelaber tårtljusA4 magnetiskt fotopapper blank - 2st ark
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Kudde hjärta 35 cmKista med vinställ i indiskt shishamträ
 • Vad är ditt drömjobb?
 • vidaXL Matstolar konstläder vit 2 st
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Pelargon Diva Star 5 fröSolros Chocolat 5 st frön

Over and out.

Klara