PENTHOUSE FLOOR Espadrillos

Sko och fotmätare

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Moscow 3X Variant: Vänster

DELTACO grenuttag med 9 uttag, strömbrytareBliz Active Rider BrunSKLZ Barrel RollerArmbågsskydd Adapt Tennis Elbow

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Wireless Phone Headset PELTOR WS Workstyle inkl bom-mikrofonHörselskydd PELTOR X5-APJ Masks Pyjamashjältarna Gekko Plush Gosedjur Plysch Mjukis 33cmMy Little Pony Pirate Rainbow Dash Plysch Gosedjur MjukisdjurHögteknologisk juicepress från Royalty Line i rostfritt stålLED-lampa med brinnande flamma och Blåtooth högtalareTactic, Domino DubbelniaPersonlig alarm

Tack ❤

Min tid är nu

Ludonaute, Colt Express (Nordisk Utgåva)
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

NG Baby Spjälskydd spjälsäng m volangSalming Visibility Vest, Safety Gul, UnisexPoster A3 30x42cm Nobody's Perfect

Poster A4 21x30cm Independence Is HappinessPortabel Fläkt - Uppladdningsbar

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Proove Strömbrytare Vit Kron Utanpåliggande

Crocs, Swiftwater Flip, Dam, Navy/Vit

Poster A3 30x42cm Fashion in MindPoster A4 21x30cm Just Be YouPoster A4 21x30cm Himalaya

Julgranskula Rosa Erika
1537437987500

Poster A3 30x42cm OchJulgranskula Rosa StefanPoster A4 21x30cm Natural SatelliteLjushållare Blomma rosa lyktaPoster A3 30x42cm I'm Not ArguingJulgranskula Rosa ArneJulgranskula Rosa KristinaSittpuff Pälslook 2-set Svart 40/35 cm

Sminkspegel med ljusJulgranskula Röd StefanPoster - Marmor palmblad 70x100cmPoster - Grön växt Maspalomas No.1 Svartvit 30x40cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Plåttavla med 3D relief, 20x30 cm, "ROUTE US 66"Poster - Im a super hero No.1 21x30cm6 söta samlaraskar i plåt med Audrey Hepburn-motivPoster - Hjärta Geometri 2 30x40cmRädda vår mat - Den goda naturliga 9789172411708

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Väggdekor / Väggtext - Kryddor storBröd-/Fruktkorg Brun 32 cmPoster - Fashion no.5 A4 21x30cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Kakform / Siliconform Stadium / arena LilaMini klädrengörare - Batteridriven - Princess

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Palmkvist no.8 40x50cmPoster - Dream without fear love without limits 40x50cm

Poster - Målad Apelsin A4 21x30cmPoster - I love Flowers A3 30x40cmPoster - Flamingo Love A4 21x30cm

Hjärtformad trä skylt med texten "Världens bästa Farfar"

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Mon Grand Chariot large Noir rjahnj5684-Leksaker

Mon Grand Chariot Noir large

Fantastisk vagn från Baghera.

Den här vagnen är byggd för att hålla.

Tillverkad helt i stål.

Storlek: 62 x 37 x 24 cm

Rekomenderas från 3år

Mon Grand Chariot Noir large

Meningen med hela skiten…

Poster - Bokstaven Q 40x50cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

vidaXL Plastgran 180 cmVäxthus med presenning50 st Multisågblad precision, 33 mm, universalfäste

15324212664902228635381886865163.jpg

Skohylla dörrmonterad 36 parFruit Basket Chrome Nest Shape Fruit Bowl

Ariete Vintage KaffebryggareVäggljusstake fyrkantPoster HibiscusvidaXL Kapphängare med skohylla 68x32x182,5 cm vit

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Gastromax Utskärare granar 28,5 cmBurk För VällingPower Liner - Spets 1,5 - 3 mm - 4 st mixade färgerGeometritrekant - B: 16 cm

Boken finns att köpa här.

GastroMax Chef´s stekspade

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Citatmagnet W.C. FieldsHandduk 100% bomull - RosaGravdekoration - Sittande ängel

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • wheat field with crows,Vincent Van Gogh,80x40cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Fruktsvarv röd 2stTermometer med luftfuktighetFabrikslampa industri stil från Jeanne darc living
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Kista med vinställ i indiskt shishamträAbstrakt tavla med rosor - OljemålningvidaXL Taklampa med 6 lampskärmar G9 kromRiddarsporre Magic Fountain Cherry blossom 15 frö Perenn
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • vaskrensareKarta över Varberg, Halland
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Birch Hiking Trail
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • 00 g rörtätningstråd PTFE-pasta för vatten och gasBatteridriven Ljusslinga med cerise pärlor 20 LED

Over and out.

Klara