Väggdekor - 20st Fjärilar

Poster A4 21x30cm League of Legends

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Fotogenlampa Ebba Röd/Antik Mässing

Poster A3 30x42cm Faded FeathersPoster A3 30x42cm Remember What You Promised VitPoster A3 30x42cm Peace Sign DreamcatcherJulgranskula Blå Erika

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Julgranskula Grön TommyPoster A4 21x30cm DrittsekkJulgranskula Blå AnitaPoster A4 21x30cm Forest MistPoster A4 21x30cm Fashion in MindJulgranskula Grön Andreas4Living Matta Navy Stripe 80 x 200 cm JuteJulgranskula Blå Gunilla

Tack ❤

Min tid är nu

Julgranskula Grön Carina
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Julgranskula Röd AnitaJulgranskula Grön KarlBadhandduk Jordgubbe

Smart mat för dina barn 9781407561981Julgranskula Grön Linus

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Väggord - Sex

Headset Atex 230 ohm PELTOR-hjälmfäste, dynamisk mikrofon

Poster - Marmor grön plant No.3 40x50cmPoster - But first coffee No.3 21x30cmEnhörning i presentpåse, Rosa

( Väggdekor ) 12st Rosröd Fjärilar
1537437987500

Poster - I love Ice Cream No.10 40x50cmPoster - Sköldpadda no.4 30x40cmPoster - But first coffee No.14 21x30cmKöksrödskap, sil och tång i ett olja fritering laga mat köketLED-lampa E27,10W, 4000k, VitVäggdekor / Väggtext - Bon AppétitPoster - Grön Dimonds 40x50cmPoster - Best Friends No.3 30x40cm

Poster - I love MJ A4 21x30cmAffisch/Poster Bon Appetit Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - Lila blomma 40x50cmPoster - Palmkvist no.4 40x50cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Carpe Diem A3 30x40cmPoster - COCO Rödsvart 40x50cmPoster - Palmkvist no.14 40x50cmPoster - Hey handsome A3 30x40cmPoster - Paris 30x40cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster Fjäril - Salamis parhassus A3 30x40 cmRoyalty Line Knivset SvartVäggdekor väggord Beauty is in the eye of the

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Led slinga Vit 5meter - 60 LED / MeterVäggdekor väggord väggtext Peace & Love infinety

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Fotoram Acryl 13x18 cm2 rumsavdelare vikskärm svart

Plastägg - H: 6 cm - dia. 4 cm - Pasellfärger - Matt - 12 stOWNC Doftvax Glasburk 18-p Miljövänligt Spiced VanillaStella Kandelaber 75 cm

Brunnen etiketter LILA

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Engine brädspel spel Empire rjahnj6175-Leksaker

In Empire Engine, players take on the role of a mighty empire, powered by rotating gears. During the game, players simultaneously choose actions to attack, defend, salvage, export, or collect resources (goods for export, soldiers to attack your opponents and inventions to score points). Players use their gears to rotate their engines, and in each round perform the actions on the top edges of their engines. The player who scores the most points for the goods, soldiers and inventions in their score pile at the end of the game is the winner!Antal spelare: 2-4

Bäst med: 4 spelare

Speltid: 30 min        

Ålder: 10

Utgivningsår: 2014

Regler på: EngelskaInnehåll:

46 Wooden cubes

8 Engine cards

8 Gear cards

1 Round Track card

1 Starting player card

4 Reference cards

1 Empire bag

Rulebook

Meningen med hela skiten…

066 Davos väggspegel i återvunnet trä 750:-

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

TAYLOR'S PENSEL SILIKON SVARTEarly Bird skål rosa PIP Studio9st vändbara gräsklipparknivar till Husqvarna Automower

15324212664902228635381886865163.jpg

HQ Katt- och hundhårsborste diameter 30 - 37 mm (W7-60552N)Karta över Målilla, Småland

Marilyn Monroe Stor VäggdekorRosa blommor - VäggdekorHavsutsiktDoftvax Liljekonvalj

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

GastroMax Zestjärn 33,5 cmKlistermärken 216 stConsani - James Dean and Marilyn Monroe - Flute songRöda rosor - väggdekor

Boken finns att köpa här.

Flerfärgad LED-projektor

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Citatmagnet Queen Kristina of SwedenNo1 Sagaform Ölglas HopvikbartDrömfångare 30 cm, vit

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • vidaXL Stolsöverdrag stretch 6 st vit
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Set of 2 Mermaid & Unicorn A6 Notebooks I'm Secretly A Mermai...Sixten Örngott HjärtaPorslinset Kök N06 - 9 delar
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Campinglykta solcell vit3Pcs Coffee Table SetShuntmotstånd 50A 75mV DCSANNA HISSGARDIN 160X120 CM
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Ekologiska fröer - Vitkål HELA 40 frön - Enkla BlommorLyra croquis-set skissblyerts - 12 st olika pennor
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Dorre Flasköppnare/Vinöppnare svart med magnet 11,5 cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Lekhage Tim beigePolermaskin 1400W + tillbehör

Over and out.

Klara