Tavla LED Canvas Brygga & Fyr, Solnedgång 60x40cm

Julgranskula Blå Emil

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Julgranskula Rosa Mats

The new grön salad 9789174246315Väggord - Together we make a Family STORNorrköping Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cmJulgranskula Grön Leo

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Julgranskula Röd VincentPaw Patrol Pool 100 cmVäggdekor Coffee makes my dayPoster - But first coffee No.9 40x50cmPoster - HEELS WITH BOWS No.1 21x30cmPoster - Ocean woman No.4 40x50cmVäggdekor - Fåglar, kvist och flygande lövPoster - Small moments Big memories No.1 21x30cm

Tack ❤

Min tid är nu

Evas frestelser - livets goda 9789163187964
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Peperoni No.1 - Svartvit 21x30cmPoster - But first coffee No.11 30x40cmPoster - Ocean Waves No.1 30x40cm

Tavla Här bor en prinsPoster - Small moments Big memories No.8 21x30cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Väggdekor väggord väggtext TOA + hund

2x Toalett Symbol WC

Väggur Motiv Fransk BulldogPoster - Forest kolibri 40x50cmPoster - New York 7 40x50cm

Väggord - Together we make a Family
1537437987500

Poster - Färgade läppar no.3 A4 21x30cmPoster - Model Girl 40x50cmPoster - Palmkvist no.11 30x40cmVit ros med klämma 14cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.2 30x40cmFyrkantiga bokstavsljus med texten "KISS ME".Poster - Världskarta mix A3 30x40cmPoster - A FRIEND IS No.1 A4 21x30cm

Poster - Krydda Vanilj 30x40cmPoster - Här bor en prinsessa A4 21x30 cmFårskinnsfäll Svart EKO långhårig - 200cmRiddarsporre Magic Fountain dark blå vit bee 15 frö

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Ballerina 40x50cmSkylt - Mamma du är bäst10 Sågblad 40x68mm precision för Fein, Bosch, Makita m.fl.Ottawa Krans LED 70cmSilikonpensel med behållare (Gul)

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

LED slinga /strip 5 m, blått ljus, för utomhusbruk IP-65OWNC Doftvax Glasburk 18-p Miljövänligt & Handgjort MarsipanTavla Composition Kandinsky

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Dammsugarpåsar Voltage 1450EH-180Dammsugarpåsar Electrolux Oxy3System ZO 6319

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster Fjäder svart A4Karta över Kallinge, Blekinge

LogiLink Hjälpande hand. KrokodilarmarVinluftare / DroppkorkMordern och snygg pall

Alexander Örngott Hjärta

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Gummistövlar Lemon Jelly Blå Blå, rjahnj6517-Skor

Nätt gummistövel av citymodell. Chelsea med antibakteriell löstagbar innersula. Doftar citron. Metal blue.

Meningen med hela skiten…

Natur Toalettdekor Toalett dekor

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Huss adventsstjärna vit på fotJulby Panorama Brighton NaturLavendel "Angustifolia" 30 frö (för lavendelpåsar etc)

15324212664902228635381886865163.jpg

Bordslöpare Jorden RuntDammsugarpåsar OBH Nordica 7208

Hjärtformad trä skylt med texten "Världens bästa Kille"120dB induktivt larm av Trådlös beröringssensor SäkerhetslarmSagaform Oval oak skål 22 cmServetter - stl. 33x33 cm - Hjärtan på rad - 20 st

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Fototapet Non wovenMicrofiber handduk Lotus blommaSymaskinsoljaIndisk sideboard

Boken finns att köpa här.

Indisk trappa och byrå

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

AmplityT RazorEdgeT - L: 15 cmÖrngott WilmaElectrolux Vattenrenare, Karaff

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Samuel Örngott Hjärta
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Ekologiska fröer - bataviasallat 30 pellets Enkla BlommorTrädgårdskyltCentral Park
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Lyra croquis-set skissblyerts - 12 st olika pennorKarta över Arvidsjaur, LapplandKarta över Färnäs, DalarnaText Stående/vägg "Prins"
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Värmepanel infraröd 450W med termostat variant 2Förvaringshylla 6 boxar
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Frukt/grönsaks skruv
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • 4 st serveringsskedarVäggdekor Fågel i bur Always gonna be my love

Over and out.

Klara