Väggord - Tvätt symboler med text VIT

Route US 66 Custom Feeling Metallskylt

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - I´m sorry No.6 40x50cm

Poster - Svarta trianglar A3 30x40cmPoster - New york svartvit no.2 40x50cmPoster - Diamant guld no.6 21x30cmKoppel/ handukshållare - 3 kroks Jämthund

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Affisch/Poster Askhole Fonetisk Skrift 33x48cmPoster - Grön växt A3 30x40cmAffisch/Poster Doubt Kills Dreams Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - Pelikan 40x50cmPoster - Palmkvist no.11 21x30cmPoster - Dreams are Coming True A4 21x30cmPoster - Vita Papegojor 21x30cmPoster - I love Cars 40x50cm

Tack ❤

Min tid är nu

Väggord - Live, Laugh, Love
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Grönsakskärare - Tomat / Lime / Svamp med 10 blad - RostfrittPoster - Fågel på kvist A3 30x40cmPoster - The right one for you 40x50cm

Poster - Margarita recept A4 21x30cmMusik-väggdekor

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - Trianglar Grön A3 30x40cm

Julgranskula Röd Göran

Bad och duschkuddeHusnummerbelysning, solcellPrimal Elements Icon Candle Snowy

Robust gummi roller
1537437987500

( Väggdekor ) FjärilBestway Flowclear Sandfilterpump 2006 l/h 58397Fårskinnskudde EKO, svartUtomhustermometer i smideMygg repellerMotKattHD Fast IP-kamera 1280x960 Panorama Vit/SvartSolcell vindspel svart

25 förp Gigantisk Vatten kristaller 5 färger 0,8-1 cmJ-Pegs Klädkrokar I Trä 3stvidaXL Rullgardin naturlig bambu 120 x 220 cmVärldens bästa systerdotter Örngott

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Karta över Mörrum, BlekingeGastromax Skärbräda 25x15 cm9 stryka-på-bilder JUL modern designEd Hardy Poster Death is certainHäxa i fönster Halloween väggdekor klistermärken

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

GastroMax Chef´s stekspadeAvloppsskydd - slaskskydd - universalOpel Bardispenser

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Dammsugarpåsar Coline 34-3007Solros Lemon Queen 10 st frön

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Vita Rosette sladd med takkåpa, svartKornvallmo American Legion 1000 frö

vidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st dubbla lager 140 x 245 cm vinrSkrivbok PilgrimsfalkLED Lampa, Boll diam. 20 cm

Morphy Richards Vattenkokare Prism Svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Plus Headset 433 - hjässbygel PELTOR LiteCom MHz rjahnj7009-Andra

Meningen med hela skiten…

Indisk bänk

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

vidaXL Sidoskåp med 3 lådor brunSkål - FlowerlyVintageskylt i metall med 3D relief, 10x20 cm, "Coffee"

15324212664902228635381886865163.jpg

More Beauty Pinnkam - LilaExklusivt Art Print - Marilyn Monroe - Face

Räfshuvud extra bröd670mmVälkommen, vårt wifi-lösenord ärYankee Candle S Jar-Lavender 104gGarderobsförvaring. 10 hyllor

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

GrenproppKarta över Karlskrona, BlekingeBonneville Crazy - RödTrädgårdsvält 60 cm

Boken finns att köpa här.

3 blomkrukor i konstrotting, variant 1 svart

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Ananas Topical - Svart vit No.3 21x30cmPoster fyr på kvällen, 50x70 cmKeter Kylbar antracit 203835

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Gastromax Spritspåse 19 cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • THEO Matstol Svart VelourPoster svarta vågor och mörk himmel, 50x70 cm200 stk.180x265 mm (D4) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Sidenört röd Butterfly 15 fröNischshylla Joe 3 våningarCLP Kontorsstol XL Apoll Tyg, brunEmerio Äggkokare
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • vidaXL Blått hopfällbart tält 3 x 3 m med 4 väggarKRONA VIKTORIA FÖR VÄRMELJUS
 • Vad är ditt drömjobb?
 • vidaXL Konsolbord massivt minditrä 110x35x75 cm grå
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Dvärggrönkål Blå Scotch ca 200 st frön (ekologisk)Pure Bäddset 6044-M Love 140x200/220 cm gräddvit

Over and out.

Klara