Glasknopp - Flerfärgad

Poster - I love Flowers A3 30x40cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Svarta wings 30x40cm

Poster - I love Justin Bieber Sosa ram 40x50cmPoster - Hakuna Matata no.2 40x50cmPoster - Butcher Shop Gris 40x50cmKlämmor - B: 19 mm - 40 st

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Have you seen my shoes 40x50cmPoster - Jättelök A4 21x30cmPoster - Bokstaven P A4 21x30cmPoster Fjäril - Svavelgul höfjäril A3 30x40 cmZink Krukor 2stPrimal Elements Icon Candle CupcakePoster - Grå diamant 40x50cmFågel - H: 7,6 cm - Poppel

Tack ❤

Min tid är nu

MASTRAD SALLADSSLUNGA GRÖN
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Pedalhink 2 delarDoftljus Kurbitshjärta, present tipsElastikmappar - stl. 22,9×32,4 cm - 24 st

Familjekalender Hundar 2019Vintage metall fat rektangulär

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Fototapet Eiffel Tower by Night - en nonwoven tapet till marknad

Poster - Small moments Big memories No.5 40x50cm

Skohorn - Bambu - L: 55 cm, B: 3,8 cm - 1 stPoster droppe, 50x50 cmFjäril väggdekorationer 3D med magneter 12 st / förp Rosa

Dammsugarpåsar Electrolux Z 375 till 400
1537437987500

LED GångjärnsbelysningDammsugarpåsar Electrolux Bolido Z 4500 till 4595GastroMax Tårtspade 24,5 cmKarta över Delsbo, HälsinglandSkrivbord med hjul lilaDrömfångare 15 cm,svartSuddgummin Radergummi - Tärning - 25 mm - Blandade färgerSköldpadda Stor

Karta över Målilla, SmålandBiffyxa. rfr.stål 255 mmRumsavdelare vikdörr ek/mörkTogether we make a family, Väggord / Väggtext

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

20 Vakuumpåsar-olika dimensionerMini blommor dekoration bukett (lila, blå, gul, röd)vidaXL Madrass med tvättbart överdrag 200 x 160 x 17 cmDammsugarpåsar Bosch Sphera 23Dimbar LED-lampa Klot, 13W, 1055lm, E27, Varmvit

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Tomte på pinne batteridriven med timerÄrta/Märgärta Alderman 20 st frönKöksrödskap 13 delar

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

14pc Meal Set Insulated Lunch Bag For Camping Picnic Travel WorkvidaXL Snurrbar barstol konstläder svart

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Vintage Poster TulpanFlower Tower Daisy Planteringskruka Terakotta

Digital Våg med lite större platta (200g Max / 0.01g)Classic juniorsax - L: 14 cm - HögersaxvidaXL Väggmonterad klädhängare, pianotangentdesign med 16 svart

Kanvas tavla, USA eagle 50x60 cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Väggord - Badrum rjahnj7350-Badrum

Produktnummer: 15444475

Vacker dekor som passar i alla inredningsmiljöer

Vinyldekoren levereras i tre lager: bakgrundspapper, de utskurna vinylbokstäverna/figurerna samt en appliceringstejp.

Storlek: ca 210mm x 75mm.

Färg: Svart

Material: Självhäftande vinyl av högsta kvalité.

Monteringsanvisning medföljer. Enkel att sätta upp!

Meningen med hela skiten…

Sidomarkis aluminium 200 x 300 cm beige

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Väggdekor Djur Fåglar Svalor på lineDorre Skaldjursset SkagenSagaform To Go Sallad Grön

15324212664902228635381886865163.jpg

PH-Mätare PoolvidaXL Höjdjusterbara bordsben 4 st 1100 mm svart

vidaXL Badhanddukar 5 st 100% bomull 360 g/m² 70x140 cm rosaSizzle PlatterScarface - Say Hello To My Little FriendCitatmagnet Claude Monet

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Spegel i grön, yttermått 66x76 cmHQ Universellt rengöringsstift för strykjärn (W9-09082/4)Lekhage Tim brunKarta över Höör, Skåne

Boken finns att köpa här.

Grönsaksskärare / Rivare / Slicer

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Svart trätavla med hjärtavidaXL Sängbord med 2 lådor brunLedljus med timer 15Hx7,5B

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Komar Fototapet Pura Kaunui Falls 368x254 cm 8-256
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • vidaXL Bänkdyna för trädgården 120x50x3 cm grönCLP 2-Set Barstol Lazio Tyg, gråManhattan Sunset
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • KRONA VIKTORIA FÖR VÄRMELJUSDigital timer - 16 kombinationerBasilika Thaibasilika 30 fröCapi Blomkruka Nature Rib 43x41 cm svart PKBLR933
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • LECHUZA Odlingsenhet Classico 35 LS ALL-IN-ONE taupe högglans 16HIP Bäddset 6097-H Milika 155x220 cm flerfärgat
 • Vad är ditt drömjobb?
 • RödFire Eldstad Acopulco lera 86036
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Emotion Dra-på-lakan strykfri 140x200 cm ljusgrå 0220.50.44Good Morning Bäddset 5770-P SYMPATHY 155x220 cm blå

Over and out.

Klara