Väggluftsventilatorventil standard 6 "150 mm vit

Paprika Marconi Golden 5 st frön (ekologisk)

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Buffalo of king 21x30cm

Vit plaströduceringsanslutning 40/50 x G1 / 2 "slanganslutningPoster - Frihetsgudinnan 30x40cmAntik mässing avfallsflaskfälla dränering sippon tvättställDubbel 10-tums filterfiltreringssystem 1/2 "-anslutning

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Svartvit Ren 40x50cmPortrait of a Patient in Saint-Paul Hospital,Vincent Van GoghMeule,Effet de Neige le Matin,Claude Monet,60x40cmPoster - Ballet women jump NO.1 30x40cm70 mm diameter hål vit runda dörrluftgaller träsmöblerLa Berceuse,Vincent Van Gogh, 60x50cmEars of Wheat,Vincent Van Gogh,64.5x48.5cmPoster - Världskarta No.24 30x40cm

Tack ❤

Min tid är nu

Fototapet / Foto Tapet Around the World - väggdekor som gör skil
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Fototapet True Romance - en trendig foto tapet för hemmet ellerSECRET FLOWERMIX 3 ST -PRESENT TIPS - SVENSKA ENKLA BLOMMORPoster - Worldmap Of Gold 21x30cm

45CM ARTIFICIAL INDOOR PLANT IN POTA Field of Gul Flowers,Vincent Van Gogh,34.5x53cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Bondgard in Provence,Vincent Van Gogh,46x61cm

Ram med glas - B: 12 cm - Furu

Dammsugarpåsar Fasett CH829-120Poster Räv 30x40Stänkskydd Til mikrovågsugnen 26.5 cm

Poster - Grön plant No.10 40x50cm
1537437987500

Dammsugarpåsar AEG Smart 450Dammsugarpåsar Electrolux Ingenio Z 2580Nonwoven Fototapet Kilimandscharo - en kvalitetstapet till marknDammsugarpåsar AEG Vampyr 4110Dammsugarpåsar Voltage CJ106VMDammsugarpåsar Hoover Micro power SC 120Dammsugarpåsar Rowenta SpacioDammsugarpåsar Electrolux ZCV 800E (Centraldammsugare)

Dammsugarpåsar Electrolux UZ 945Dammsugarpåsar Bosch Power Max BBS 6317Dammsugarpåsar Wilfa Compact 7000Lyxiga Servetter i Textilimitation - 40x40 cm - Mörkblå - 20 st

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Dammsugarpåsar Siemens VS 9131Dammsugarpåsar Electrolux XIO Z 1010 till 10363 Piece Ivory Colour Flameless LED Wax Candles50X57cm Metal Sailing Boat Ideal OrnamentDammsugarpåsar AEG AEC... Serie Clario

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Fototapet Window Forest Lake Water NatureDenver Sirén med strob-lampaSicilian Lemon vaxkaka yankee candle

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Woman illusion Royal init 40x50cmPoster - Woman illusion Fashion Royal init No.1 40x50cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Sälen niki 40x50cmCrystal Jug 2 Ltr Great for Parties Household Drinks Kitchenware

Ranex by Smartwares Classico Lyktstolpe 230V 125cmbasicXL Dammsugarpåse Hoover H58 (BXL-51028/P)HQ Dammsugarpåse Nilfisk GA - GS - GM-serier (W7-51551/HQN)

Poster - Love guld 21x30cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

- Your mind powerful No.2 50x70cm Poster is rjahnj17009-Posters

Produktnummer: 11654213

Vacker och elegant textposter i snygg design.

Snygg och Stilren textposter som passar alla hemmets väggar. Snyggt att kombinera med andra posters och prints.

Storsäljare bland våra kunder!

Tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

Ram ingår ej.

Storlek: 50x70cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Meningen med hela skiten…

Finish Lined Log Basket

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - I love the Ocean färg A4 21x30cmMetallröducering för vattenkran 22mm hane till 1/2 "bsp hanePrinsessan Sofia filt Fleecefilt

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster Loved you yesterday A4Petromax Väska - till grytor 6-9ft (Endast väska)

Poster - Sjöstjärna strand svartvit 40x50cm958,964 Vita stolar med svarta pu sitsar/ 580:- stTala Retro Spritsspruta med 6 tyllar, 1950Poster skoputsare, 50x70 cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Hochbeet 1Pool-Rio Arroyo rund 350/90Poster Östersjön Malmö, 50x70 cmPoster motorcykeltävling, 50x70 cm

Boken finns att köpa här.

Poster höga träd, 50x70 cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster snöiga Alper 50x70 cmPoster Karta Solsystemet format, 70x100cm3st Kylskåpsmagneter Pharaoh´s Quest 853168 Lego

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Blomming Baby Bath
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • LED Taklampa SvartCampinglampa med snöreSifferballonger Guld Stora 90CM
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Brödskivare / Brödskärare - Perfekta brödskivor varje gångPannkaksform / Form till Plättar, Silikon - Cirkel & HjärtformerSolglasögon, UV Protection, Röd, TF992Hurtta stretchkoppel 180 x 20
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Salomon Part 1X2 Touring Brakes G110Nordisk Junior Almond +10 Sleeping Bag (2019)
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Salewa PTX Bivibag II Röd/Anthracite (2019)
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Exped MultiMat DuoEdelrid Eddy Belay Device night

Over and out.

Klara