Blonde Bather,Pierre Renoir,82x66cm

Surprised, Henri Rousseau, 60x50 cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Dinosaurie Fenix 30x40cm

20cm LED Light Skull Decorative FigurineCitronsyra - NI - 100gHylla - 30 x 10 cm - H: 26 cm - PlywoodNature Regntunna 100 L 6070415

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Salome Receiving the Head of John the Baptist ,Bernardino LuiniFototapet / Foto Tapet World Map - väggdekor som gör skillnad!Ramar - stl. 11,5x11,5 cm - Plywood - 75 stVirgin with Cherries.Annibale Carracci,50x40cm50CM STARBURST AQUA THEMED BLUE VASEKudde med BambimotivPoster - Lejon kungen No.4 21x30cmDammsugarpåsar Electrolux Z 98

Tack ❤

Min tid är nu

Dammsugarpåsar AEG CE Power
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Dammsugarpåsar Electrolux Ingenio Z 2560Dammsugarpåsar Miele catDammsugarpåsar Hoover Aria AR30

Dammsugarpåsar AEG Vampyr 1700EDammsugarpåsar Samsung SC 7000 till 7099

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Dammsugarpåsar Miele ALLERGY CONTROL PLUS S 800

Still life wtih Grapes,Vincent Van Gogh,32.5x46cm

Dammsugarpåsar Rowenta SC 020Dammsugarpåsar Elektro Helios ES 908Dammsugarpåsar Electrolux UZ 920 till 925

Dammsugarpåsar Tornado CA 6200-CA 6230
1537437987500

Fototapet / Foto Tapet Beyond Hana's Gate - väggdekor som gör skPoster Hjort i natur A4Dammsugarpåsar Electrolux ZP4020NTrähjärta farfarText Stående/vägg "Prinsessa"Dammsugarpåsar Sanyo SCN 200Lyxig filt/pläd/ överkast av finaste kamelull, storlek 160 x 20017 Inch Natural Pepper Mill

Schneider Exxact Vägguttag 2-vägs jord skr BP Vit (WDE008285)Dammsugarpåsar Bosch BSF 10...- BSF 19 UltraXavax Dammsugarpåse Ph01Standing Buddha Figurine Gift Idea Statue

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Women with röd rose svartvit 40x50cmUtomhusgrenuttag, 2xCEE 7/4, 1x CEE 7/7, 1,5m kabel, IP44, svartPoster - Blå undulat Svartvit 30x40cmBrennenstuhl grenuttag med 8xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 3m kabel,6+1 LED 300lm Rechargeable Multi-Function Light 300lm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

König USB tv dimbar stämningsbelysning 2x 50 cm 1x 90 cm RGB (KNProove Grenuttag 6-Väg Brytare Jordad 0,8M 1,5Mm3basicXL Dammsugarpåse Numatic Henry - James (BXL-51701)

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Love guld 30x40cmBokstöd med ett par vita hästar

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

JO!E Vinglasmärkare Dödskalle 6 stBubbles träljusstake 4 ljus röd

1/2 tums bsp manuell radiator luftventil blötdämpningsventilMatta Bali Grå 60X90 CMMatservis VM08 - 12 delar

Krok "I love my Dog"

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

"rörlåsanslutningar för stålrör hona 1/2" trådgänga 3/4 med rjahnj17350-Badrum

Meningen med hela skiten…

Trädgårdsmöbelset Nathalie svart

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Tala Performance 1 kg BrödformPool Rund 350/90Poster kvinna i röd klänning, 50x70 cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Kronljus ledlampa 3w-25w varmvit E14Visp liten lila - matlagning, bakning

Poster Mälaren Västra delen, 50x70 cmPoster Stugor i Falsterbo, 50x70cmPoster cypressalé, 50x70 cmPoster Cast iron lighthouse Jamaica 1846 format, 50x70cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

poster överlastad lastbil, 70x100 cmHeat It - Värmepistol Till Embossing - Ranger - SvartPoster Racing in Pomona 21x30cmMarvel Avengers Comics Påslakanset Bäddset Vändbart 135x200 + 48

Boken finns att köpa här.

Diadem med paljett rosett i rosa eller guld

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Fröddy hatt3 set strängar till elgitarr, elgitarrsträngarBordsduk Ninja Turtles

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Stilren Exklusiv stål Korthållare / Plånbok
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • No1 Svetshandske Arbetshandske Guide 259HundbälteHigh Peak Vision 2 Tent Grön/Phantom
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Nordisk Junior Almond +10 Sleeping Bag (2019)Pieps Single BivyCocoon Travel Pillow Nylon/Microfiber Small Charcoal/Smoke Grå (2019)Petzl Delta No10 Snabblänk
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Edelrid Chalk Balls 2 x 30g snowOMM Go-Pod Purple (2019)
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Prana Nomad Travel Mat Mood Indigo
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • ALL SAINTS SPITALFIELDS Casual Shirt Size XS Navy blå Cotton PrintBoss Hugo Boss, Tröja, Strl: 50, Mörkblå

Over and out.

Klara