Insektsnät för dörr brun

Poster Rosor, 50x50 cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Safety 1st - Bilskylt - BABY ON BOARD

Återanvändbar blöja - 4 färgerPokemon Ready For Battle! Påslakanset Bäddset 135x200 + 48 x 74Shopkins Gympapåse Gymnastikpåse Barnväska 40x31cmvimpel rosa dekoration inrödning party barn barnrum vimplar

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Jurassic Park Dinosaurier (8 st) LEGO Kompatibla MinifiguresNapphållareHögtalare vattentät från Freewear50 knappar i trä - 10 av varjePeruk – Brun AlexiaIndian badankaRavensburger Paw Patrol 3x49 bitar PusselDoftljus Världens Bästa Mamma & Pappa

Tack ❤

Min tid är nu

Vinställ Retro Cykel
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Pappersassietter Små Guld MetallicAxelremsväskan i äkta lammskinn LAMM5864Svart Herr T-shirts - Världens Bästa Pappa

Halkskydd SandyGrip+ Springyard (Storlek: XL)Hot Shaper Stretch pants

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Step up bräda, inSPORTline

Gardin med öglor gul

Fluga för katt - LjusrosaMammut Barryvox Avalanche Transceiver EuropeRobens Crevasse II Sleeping Bag (2019)

Eureka! Spring Creek 6 BTC Tent sand
1537437987500

Nordisk Junior Almond +10 Sleeping Bag (2019)VAUDE Mark L 3P Tent avocadoTerra Nova Bothy 2 Emergency Shelter röd (2019)Cocoon TravelSheet Microfiber Cranberry (2019)Therm-a-Rest Prolite Small PoppySea to Summit X-Series Set 2 delar (2019)Edelrid Performance Static Rope 10,5mm 100m snowMetolius Campus Rungs Medium

Calazo Sjö- & kustkartor: St Anna och Gryts Skärgårdar 1:50 000Platypus Cleaning kitSalomon Sensibelt fiery röd (2019)Smileys Nose Plugs

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Gudrun Sjödén, Klänning, Strl: XXL, Rosa/OrangeTunika Gudrun Sjödén | Strl MMasai, Tunika, Strl: XL, Vit/GråKlänning, Strl: XL, GrönStylein, Tunika, Strl: XS, REPEAT LIME MELANGE, Grön, Viskos

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Oska Blus Kort Ärm Storlek M Mynta 100% LinnéBlus Spets Långärmad Vit Strlk LDesigual, Kjol, Strl: L, Svart/Flerfärgad

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Kjol Skinnkjol Midikjol - Rosa Stl. LByxor Dam Trousers Blå Strlk S

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

NY! köpt från PK gråsvart knyt kavaj från Meandi i strl MIbelinda Ch'ng, Kostym, Strl: 40, Brun

Rodebjer, Set, Strl: XS, Topp, Byxor, Mörkblå/Flerfärgad, SidenRodebjer, Linne, Strl: L, Vit, BomullSvarta weekday jeans! Storlek 25/30

Mercury, Huvtröja, Strl: XXL, Vit

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

basicXL Dammsugarpåse Philips (BXL-51858/P) Amsterdam rjahnj19850-Dammsugarpåsar

Produktnummer: 10561276

Replacement for: Philips Amsterdam

Package contents:
- 10x Vacuum cleaner bag
- 1x Motor filter
Suitable for:
- Amsterdam: HR 6215, 6230, 6242 - 6259, 6265 - 6279
- HR 6285 - 6299, 6930, 6937, 7666
- P 42 - 59, 65 - 79, 85 - 99

Meningen med hela skiten…

NY! BADDRÄKT ZIZZI MUNCHEN SHAPING GRÖN STORLEK 52

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Gudrun Sjödén/Sjöden XL leggings "Daisy" utan fot i polyamid/elastan.Pepe jeans shorts strl 28 militärmönstradBlooming Klänning Heavenly Hoodie Medium

15324212664902228635381886865163.jpg

J.G.LITHANDER SKALDEFÖRSÖK I BLANDANDE ÄMNEN Första Häftet fr.1833 RARITET!Johan Arndts - Andliga Skattkammare - 1888

KUNG MARKATTA OCH DEN MYSTISKA GINSENGFRUKTEN Ye Zong-Han & Zhao Ke-Biao 1993Kist, E.: Christliche Ascetik I - II (1827-1828).Introduction to Programming in Java: An Interdisciplinary Approach(Häftad, 2007)Program för Svenska Olaus Petri församlingens tioårshögtid 28-29 sept 1929

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Moralia III. Politik och pedagogik - PlutarchosNordic Exposures Scandinavian Identities... | Arne LundeBARNABOKEN ANNA WAHLGREN HELT NYHusmodern 1977-7 ABBA..Signe Hasso..Olof Palme Fyller 50 År

Boken finns att köpa här.

BATIKHANDBOKEN Sisefsky / Sandberg + BATIK SOM HOBBY Edenholm / Åhlberg

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

THE MAFIA COOKBOOK - JOSEPH "JOE DOGS" IANNUZZI - ITALIAN KOKBOKFörlagsny bok: Gävles segelfartyg i utrikes fart sedan 1750-talet"GAMLA OVANÅKERSKNEKTAR " AV HANS LIDMAN

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Wonder Core Gymnastikboll Anti-Burst 55 cm orange WOC025
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • 4 SKRIFTER OM JÄRVÄGEN. FRÅN 1970-TALET.De Erövrade VärldenAn introduction to sustainable transportation. Shiller et al. 2010
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Chemical principles studentlitteraturAll världens kräldjur och groddjurStora boken om vädret av L-G Nilsson , ISBN 978-91-552-5452-0Gunnar Westrin Nordkalottens pärla
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Signals & Systems Second Edition Oppenheim Willsky NawabAllers 1941-24 Robinson Crusoe..Gibraltar
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Expressbrev Danmark
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • F. 56x2+ 49 på rekbrev till Frankrike MALMÖ 19/6-1900 , ank.stpl. ovanligt.Markduk 5x13.75 m N2

Over and out.

Klara