Odd Molly, Linne, Strl: XS, 434, Gräddvit

Mötley Crue / The Dirt ( Neil Strauss / Engelsk utgåva)

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Kryddväxter

Tidning för Idrott 1-26 femte årg 1885Politik, Tage Erlander, Ingemund Bengtsson, Harold Nicolson, Gunnar Sträng m flMargareta ett minnesalbum utgivet till förmån för Kronprinsessan Margaretas MinnSÄTT EN KÄRNA! ODLA OCH EXPERIMENTERA Ralf Efraimsson 1978

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Kom igång med Windows 3.1 plus övnings diskett Svensk bok Retro datorerSuzuki SV650/S Service Manual 1998 ca 400 sid. MC MotorcykelEN FRÄLSARE ÄR FÖDD Ulf Nilsson 1999 Signerad! Auris Hybrid 2010/06 instruktionsbok- SvenskaVäxtsjukdomar 1942 Fruktträd Bärbuskar Grönsak PrydnadsväxtI ROTEN PÅ EN GAMMAL STUBBE En bok om biologisk mångfald Bengt Ehnström 19981999 Mazda Protege / 323 VerkstadshandbokInstruktionsbok BMW 1600,2002,2002 Automatic

Tack ❤

Min tid är nu

** VAUXHALL CAVALIER ** okt.1988 to 1994 ** HAYNES REPARATIONSHANDBOK **
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

A source book of advertising art with over 5000 copyright-free illustraionsAUTOMOBIL 1997,INDIGO 3000,GINETTA G34,GORDON,ALMAFERO,UR QUATTRO,GEPARDHuså bruks historia

HÅKAN GRANATH/JAN KJELLIN, BAKOM RYGGEN FINNS ETT AVSKED. FRÅN 2014.Tenntrådsbroderier - Mona Callenberg (Svårfunnen)

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Hvar 8 Dag 1931-45 G Vollrath Eiserman.Torup Henriette Coyet

Maloja, Huvtröja, Strl: L, Brun

Bakning, Choklad, DessertINGER KÄLLANDER - JORDBRUKSBOK FÖR ALTERNATIVODLARE, 1989Stora boken om efterrätter av alla slag

Trägårdh, Carl (röd) Hästen i Sverige. Samlingsverk om den svenska hästen.
1537437987500

Norrland, Lappland, Nordkalott, Ragnar Lassinantti m flFuriren ett kvarter i Haga * Göteborg *Stor magi : leva kreativt utan rädsla 9789176610237INUTI LABYRINTEN, OM MORDET PÅ OLOF PALME - KARI & PERTTI POUTIAINENKonsttidskriften "KONSTSPEGELN" 1955-56HEMTRÄNING FÖR ALLA Camilla Porsman+TRÄNA & MAXA DIN FÖRBRÄNNING Jonas LissjanisCHAGALL, 152 avbildade verk samt Originallitografi i början av boken, NumreradAndra världskriget

Rödovisning 2, R2000 - problembokDen Svenska Litteraturen del 1 - Från runor till romantik 800-1830Margit Sandemo legenden om ljusets rike del 1-9** SAGAN OM RINGEN * TRILOGIN * JRR TOLKIEN * FIN BOX **

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

PRÄRIESERIER 1953, nummer 1. Det allra första nummer av Prärieserier!The Walking Dead volym 17. Fruktans tid 9789187877179Resa genom Irland - De keltiska sagornas landFotboll 1962 Svenska Fotbollförbundet årsberättelse Lennart Brunnhage bok sportEn nation buren av träkölar - De sista seglen i arbete

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

S-J 1955-12 Brio Reklam Helsida..Johan Vid SpångenS-D 1977-17 ABBA.Chaplin.Harryson.Scheja.Siv Åberg.GodeniusExpressbrev Danmark

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

P10a, 70 öre prakt-lyxex KOLONIEN JULIANEHAAB, F 2 700 krFÖRÄNDRA DITT LIV Mai-Lis Hellenius Katja Palmdahl 2003

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

TEJPHÅLLARE 6300 TESA 25-50MMX66MNon-woven Foto Tapet Talking Colors - en kvalitetstapet till bästa pris!

Björkplywood B/BB - 15x1220x2440 mm1 st ny extra lång gängtapp DORMER M1410 st CNMG 090304 Vändskär / hårdmetallskär / Carbide inserts

LUNA DIAMANTKLINGA 115X2,0X22 CON

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

The Big Bastard Trolley Pure Vit Douchebags 90l rjahnj22009-Rullväskor

Meningen med hela skiten…

övergång 150mm/125 mm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Diverse kopplingsrörTavla - Hundraser.Gammla Skärmar Skomakarlampa Retro

15324212664902228635381886865163.jpg

Rullgardin randig svart 60 x 100 cm transparentNy/ oöppnad Philips hue starter kit e27

THORN LED SPOTLIGHTS 3x1,2wNy Fusion Master Tupperware KvarnGRAVIDITETS-test 5st oöppnadeLego star wars

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Stor BARBIE buss husbil rosa med möbler OBS! Endast avhämtning3D Pussel Eiffeltornet Jigsaw Mini Eiffel Tower DIY ToyDuploDoll House Diy miniatyr trä pussel Dollhouse Möbler Toy House

Boken finns att köpa här.

Spinner Cupid (Blå)

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Trolls Poppy Gardiner 168cm x 183cmBröstpump Carena manuellBäddset Moln från Färg och Form för vagn och vagga

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Britax, Bilbarnstol, Brun/Svart
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • TROLLI skötbordT-SHIRT Svärmors Ögonsten nr 244 Svart XXX-largeAcne, Skjorta, Strl: 46, Pop Base SS10, Grå/Flerfärgad
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Lee, Skjorta, Strl: XXL, Svart, BomullStröms, Tröja, Strl: XL, Brun, KashmirTiger of Sweden, Jeans, Strl: 30/32, Pistolero, Blå, BomullJ.Lindeberg Grå Pinpoint Kavaj stl 48
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Zara Man, Kavaj, Strl: 46, GråTiger of Sweden, Kavaj, Strl: D108, Svart
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Svarta baggy shorts V Ave Shoe Repair, Fifth Avenue Shoe Repair Strl 48, Medium
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Svarta Hestra Skinnvantar strl 10 (även strl 9) Vantar HandskarVantar

Over and out.

Klara