Skalle med horn för vägg

Junarose Margret blus, Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Blus Rabab

Megaman Ingenium, G9, 7W motsv 35WOnly - onlIsa Crochet Tank Top, MörkblåVila - Vivette 3/4 Top, RosaVero Moda - vmVita LS Top, Ljusgrå

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

ONLY Carmakoma Cecilia blus, sort m orangeVero Moda - vmTascha 3/4 Midi Top, RödMetall hjärta i zink jul dekoration pynt kalender inröda julkortVila - Visiggy LS Bow Top, Lila/Rosa - Lilac SnowSoya - Felicity AOP 214, BrunPierre Cardin Bäddset - Påslakanset Flanell Grå 200 x 220ONLY Base kjol, SvartPåse för bakpotatis i micro laga mat potatis mcirovågsugn

Tack ❤

Min tid är nu

Julgranskula Grön Alexander
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Body, RosaPaw Patrol Kortärmad pyjamas rosa( Väggdekor ) Ett par snygg fjärilar

Fireman Sam Pyjamas gråHavsö Frida 3.5 Mikrovågsugn

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Tårtkalas : smarrigt och roligt till barnkalas 9781445475158

GRACE duk, Gammalrosa

Solid - Skjorta Juan Line Flower, MörkblåOscar of Sweden Ljusblårandig SkjortaKronstadt Johan Oxford skjorta, Grå

Selected Gary Skjorta, Mörk marinblå
1537437987500

Cult Förvaring minikruka RosaLED-lampa, Kron E14,10W, 3000k, VarmvitPoster - Batman nanananana 40x50cmEspadrillos Noa, Blå/vit randigSandalett Marrakesh, RosaSorel Glacy Explorer vinterstövlar, SvartVagabond Lynnwood stövlar, SvartAngulus Sandaler med studs, Svart

Tretorn Aktiv Chelsea gummistövlar, RödLundby ElmixBABY born CykelstolVäggfäste med skylt Pudel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Love is blå, SubmissionBarbie Fashionistas Rosey Romper nr 73Krambjörnarna Superhero Friends Harmony Bear GosedjurEver After High Legacy Day Apple VitRetro tavla med 3D relief, 20x30 cm, "Coca-Cola ICE COLD"

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

My Little Pony: The Movie Fluttershy Purse Pet CareMLP Photo Finish - My little ponyCars RC Fabulous Lightning Mcqueen Single Drive

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Fallout: The Board Game - BrädspelJordgubbssnoppare, ta bort blasten på jordgubbar köksrödskap

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Arkham Horror The Card Game - The Path to Carcosa (Exp) Brädspel SpelVäggdekor/Väggord Lär dig livets stora

Euphoria: Build a Better Dystopia - BrädspelPoster - Hollywood ram 30x40cmShark Island Brädspel Spel

Captain Sonar Upgrade One - Brädspel

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Utomhusväggbelysning med rörelsedetektor Lighting June 12 W lm Varmvit Grå 741 Philips rjahnj3184-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

Monopoly Fortnite Brädspel

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - USA karta ram 3 40x50cmBeyblade Burst Limited Blaze Ragnaruk 4 S. B Röd Ver.Tenson, Galactic Regn Set Orange

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Afrika karta ram 21x30cmFärgade vattenpärlor - 6 gram, Brun

Poster - Tavla - Bergkristall 40x50cmPoster - Zebra 1 40x50cmPizzaslizer, Pizzakniv, Pizzaskärare med kraftigt trähandtagBroddkänga Alpi BLUE, Blå

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Ecco Biom Venture 82072450653, Herr, BrunTunna runda vaxade 2.0 SvartSladdlöst ångstrykjärn med laddstation – 1100WDeluxe tomteluva med fluff

Boken finns att köpa här.

Konfetti Student 20-p

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Rubens barn Cutie Jennifer1:14 Trailer for Fendt TractorTactic, Kalaha

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • DNAmic Long Tights, Windsor Wine
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Ljusslinga med batterilåda – AuroraPoster A3 30x42cm I InvestigateAromalampa i Keramik Buddha Vit
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster A3 30x42cm OchPoster A3 30x42cm Northern LightsPoster A3 30x42cm Super MomLjushållare Blad svart smide 47 cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Insektsnät fönsterHomemade vegan pantry 9781607746775
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Jul Bjällror No.4 21x30cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - I love Ice Cream No.12 30x40cmPoster - But first coffee No.12 30x40cm

Over and out.

Klara