Poster - Hope 30x40cm

GAP SLUB CHEST STRIPE - Piké - new off vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

GAP WARMEST VEST - Väst - orange

Gym King GRANDAD - Skjorta - wineHomebase BRANDALISED - Luvtröja - oliveHolzweiler TEE VILDE - T-shirt med print - ecruHUGO HARTLEYS - Kostymbyxor - dark grå

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

HUGO ELISHA EXTRA SLIM FIT - Kostymskjorta - dark rödHUGO EVART - Skjorta - open vitHUGO DALAIS - Huvtröja med dragkedja - medium blåINDICODE JEANS IMRANE - T-shirt med print - dark gråINDICODE JEANS GERRARD PLUS - Luvtröja - light grå mixJAKO CLASSICO - Teamwear - rotJan Vanderstorm SAMU - T-shirt med print - rödJacamo JACAMO CITY PRINT SUBLIMATION - T-shirt med print - blå

Tack ❤

Min tid är nu

Joseph MARY - Skjorta - blå/röd
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

J.LINDEBERG Kostymbyxor - woodsmokeJ.LINDEBERG ATHLETIC TECH - Huvtröja med dragkedja - navy melangeJ.LINDEBERG PALMER - Träningsshorts - royal blå

JOOP! PIERCE SLIM FIT - Kostymskjorta - light blåJOOP! Jeans AMELIOS - Sweatshirt - dark blå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 KIOMI Sweatshirt - off-vit

Philips myLiving LED-spotlight Dyna 3 W vit 532313116

Kitaro BASIC - Piké - navyKnowledge Cotton Apparel BIG OWL CONCEPT - T-shirt med print - pale mauveLacoste Sport Funktionströja - navy blå/lighthouse röd

Lacoste LIVE CH9109-00 - Skjorta - meridian blå
1537437987500

Lacoste Piké - armee/aloe-vanillierLa Sportiva BOLT PANT - Tygbyxor - lakeLee BASIC HOODIE - Luvtröja - bright rödLindbergh DRESS - Kostymskjorta - light blåLyle & Scott OXFORD - Skjorta - beigeLyle & Scott OTTOMAN KNITTED BOMBER - Kofta - dark navyBurton Menswear London BRIGHT SKULL CHEST - T-shirt med print - rosaMads Nørgaard MINI THOR - T-shirt med print - lapis blå/vit

Mango LEXIA - Kavaj - blåMango EMERITOL - Skjorta - light blåMarc O'Polo LONG SLEEVE GENUINE - Skjorta - blau/weissMinimum JAY - Skjorta - carbon melange

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Mitchell & Ness SWINGMAN LA LAKERS SHAQUILLE O'NEAL - Klubbkläder - gulNorth 56°4 NORTH PARKA - Parkas - mustardNew Balance HEATHERTECH TEE - T-shirt med print - vitNN07 ETHAN TEE - T-shirt med print - navy blåODLO MIDLAYER CARVE WARM - Fleecetröja - poseidon

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

OLYMP Level Five BODY FIT - Kostymskjorta - schwarzOnly & Sons ONSALBERT STRIPE TEE - T-shirt med print - dark sapphireOnly & Sons ONSHAMILL TEE PLUS SIZE - T-shirt - bas - dark grå melange

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Only & Sons ONSMATTI KING - Kavaj - night sky melangePetrol Industries Långärmad tröja - grå

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Pepe Jeans MILO - T-shirt med print - 285Pier One Kostymskjorta - röd

Pier One Sweatshirt - mottled dark gråPolo Ralph Lauren OXFORD - Skjorta - woodland/rödPolo Ralph Lauren Piké - partridge heather

Polo Ralph Lauren Pyjamasbyxor - george plaid navy

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Tapet Scandinavian Designers Poème D´Amour 1761 BoråsTapeter II rjahnj2466-Hem & Trädgård

Rullbredd (cm): 53Rullängd (m): 10,05Passning: Half dropRapport (cm): 53

Meningen med hela skiten…

PULL&BEAR MIT SCHRIFTZUG - T-shirt - bas - grön

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Produkt Skjorta - dark navyrag & bone STANDARD ISSUE BEACH - Skjorta - navyReebok REFLECT MOVE TEE - T-shirt med print - gold

15324212664902228635381886865163.jpg

Ron Dorff RON RUN - T-shirt med print - vitSamsøe & Samsøe CHURU - T-shirt med print - clear cream

Scotch & Soda T-shirt med print - military grönSelected Homme Skjorta - ocean waveSelected Homme THEPERFECT MELANGE - T-shirt - bas - dark sapphire/bright vitSixth June OVERSIZED HOODIE - Luvtröja - röd

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

s.Oliver REGULAR FIT - Skjorta - postcard blåSuperdry ULTIMATE UNIVERSITY OXFORD - Skjorta - coralSuperdry VINTAGE LOGO TRI TEE - T-shirt med print - opticSuperdry HERREN - T-shirt med print - navy blå

Boken finns att köpa här.

Superdry Piké - blå

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Superdry ÜBERGROSSES ROOKIE - Luvtröja - oliveSuperdry GYM TECH - Huvtröja med dragkedja - dunkelgrauTigha MILO - T-shirt - bas - vintage dusty röd

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Duke ALPHIN - T-shirt med print - denim
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Tommy Hilfiger ENGINEERED OXFORD - Skjorta - rosaTommy Hilfiger OXFORD REGULAR - Piké - blåTOM TAILOR SERAFINO UNDERLAYER - Långärmad tröja - grå shallow melange
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • TOM TAILOR DENIM WITH SIDEPRINT - T-shirt med print - vitTommy Jeans CORP LOGO HOODIE - Luvtröja - blåTwisted Tailor GINGER TARTAN SUIT - Kostym - grönVolcom CRISP EURO - T-shirt med print - heather grå
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Viggo NORRKOPING SUIT SLIM FIT - Kostym - gråWood Wood SAD - T-shirt med print - bright vit
 • Vad är ditt drömjobb?
 • YOURTURN Huvtröja med dragkedja - bordeaux
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Zalando Essentials FEATHER STRIP - Piké - vit/light gråASICS GEL-NIMBUS - Neutrala löparskor - blå print/race blå

Over and out.

Klara